SILNIK: 2.0 16V ABF
MOC: 150
MODY POD MASKA: ABF, seria + filtr K&N.
ZAWIESZENIE: gwint tył Weitec, gwint przód KW, poliuretany, belka tył GTI
UKLAD HAMULCOWY: 280mm G60, tył GTI na zaciskach z Golfa Mk4, nowe przewody sztywne / miękkie + ABS elektryczny
KOLA: BBS RS003, 9x16 [195/40/16] & 9.5x16 [195/40/16]
NADWOZIE: prawie seria, parę drobiazgów rodem z uesa (błotniki us + obrysy, obrysy w kierunkach, lampy tył us, blenda us, lotka us), parę z g60 (nakładki przód+tył), spryskiwacze reflektorów (dziękuje skandynawio!), emblematy GLI (cały pakiet)
WNETRZE: łamacz kolan z us, el. szyby, el. lustra, el. szyberdach, fisher cdbox, podgrzewane elektrycznie regulowane Recaro z Jetty GLI, czarna podsufitka, czarne słupki, czarny dywan, znaczek US WOB na popielniczce (w serii z tego co wyżej nie miałem nic, tylko wspomaganie, na tym koniec wypasów "fabrycznych")
AUDIO: coś tam brzęczy

ZMIANY PRZEPROWADZONE: lista wyżej.
Wszystko rozpoczęło się w 2008 roku kiedy to zrobiłem prawko i chciałem Golfa Trójkę TeDeI. Jednak trafiło się stare ustrojstwo z dużą dupą i benzyniakiem pod maską, bez gazu..... Co za ironia......

Po jakimś czasie Johny nakierował mnie na poprawną ścieżkę tjuningu (zanim kupiłem RMy miałem jakieś 14 calowe alu shity z Lancii

Potem wpadły graty USa, no i się ukierunkowałem

Potem wpadły RSy, pozamiatane

Kolejne rzeźby USA.

Potem stołki z GLI - no cóż, docelowa wizja auta na dobre ustalona - GLI...

random

kolejne rzeźbixy USA - emblemy, blendy bla bla

wnętrze usa bla bla

Next random photos:

Potem Janek zepsuł mi Boże Ciało i kupiłem Toledo w Boże Ciało 2013....

SWAPY

2Y

ABS:

Pucing

3 dni po swapie CULTSTYLE WILCZE LASKI bicz! Potem na 10 dni nad morze - łącznie pyknęło ~1400 km na tym tripie - test powiódł się, swap zrobiony poprawnie++

2014
Wpadły Rsy w 16 calach -

260 km/h których nigdy nie osiągnę

Swapy hebli

Before:

Zbieractwo:

Coś już się dzieje

A tu zonk taki

U Janka na furze:

RSy na aucie:

Jakieś filmiki
[youtube][/youtube]