[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- cashtetzky
- semper fidelis
- Kontakt:
- maciekpppp87
- Ma gadane
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ShauN dzieki za mile slowo a co do loteczki to jej raczej nie bedzie bo mi do gustu tak jakos nie przypadla.
KonradzikIV, podziekowal ja sobie to tak tlumacze, ze na 18-tkach by sie nie dalo go bardzo posadzic
pozdro
KonradzikIV, podziekowal ja sobie to tak tlumacze, ze na 18-tkach by sie nie dalo go bardzo posadzic
no plan narazie jest jeden ale kasy tymczasowo brak bo inne koszta wypadly ale w ciagu miesiaca, do blasen powinno auto juz byc gotoweKonradzikIV pisze:jakie plany ??
to co ostatnio jest wrzucone na str. 22 to najnowsze i nic sie od tamtego czasu nie zmienilo.rejden pisze:daj jakies aktualne foto
niestety na vag'a nie jade. nie chca mnie tam moim autkiem to wole zostac, a z garym to tylko zabierze sie komplet RM'ow na szerokim rancie i auto na stali bo przy wiekszym ladunku zaczyna konkretnie obcieracrejden pisze:aha i zabieraj sie z Garym na Vaga bedzie okazja pogadac.
pozdro
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 23:03 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt: