lezeli moge sie dopisac to ja zaplacilem 1500 za remont w vr wraz z wymiana pierscieni
ale jesli mam byc szczery to nigdy juz nie skorzystam z uslug mechanika samochodowego Auto po remoncie kopci jak kopcilo zawory nawalaja jak nawalaly
a najgorsze ze nie mam na to zadnego papieru i moge go pocalowac w tzw. "dupe" bo podobno on zrobil to co mial zrobic i ze te silniki tak pracuja
vr6 - remont głowicy :) 2.9
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- jordankoziu
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wymień hydrauliczny napinacz na nowy i nigdy nie zmieniaj pierścieni bez honowania honownicą lub chociaż papierem ściernym gładzi cylindrów bo się to ze sobą nie dotrze.jordankoziu pisze:lezeli moge sie dopisac to ja zaplacilem 1500 za remont w vr wraz z wymiana pierscieni
ale jesli mam byc szczery to nigdy juz nie skorzystam z uslug mechanika samochodowego Auto po remoncie kopci jak kopcilo zawory nawalaja jak nawalaly
a najgorsze ze nie mam na to zadnego papieru i moge go pocalowac w tzw. "dupe" bo podobno on zrobil to co mial zrobic i ze te silniki tak pracuja
- jordankoziu
- Nowicjusz
- Kontakt:
- jordankoziu
- Nowicjusz
- Kontakt:
TAZ pisze:A to ma do tego, że już widziałem i słyszałem taki silnik po remoncie i zmianie rozrządu. Tłukł się jakby szklanki były do wymiany, a tak na prawdę tłukł się górny łańcuch.
ok dzieki za info jak wymienie sprzeglo to moze sie za to wezme
a propo nie wiesz gdzie wysylkowo mozna kupic tarcze sprzęgła do vr aaa
Jordan vr6