160KM AFn w mk3 robi mlyn niezly a co dopiero w mk2 z wieksza moca i ARL'em pod maska. Nie ma wyjscia to musi latacPiterGOLF pisze:no mam nadzieje ze będzie dobrze.

I wez spotkaj takie mk2 na swiatlach

Moderator: G0 Karcio
160KM AFn w mk3 robi mlyn niezly a co dopiero w mk2 z wieksza moca i ARL'em pod maska. Nie ma wyjscia to musi latacPiterGOLF pisze:no mam nadzieje ze będzie dobrze.
Trochę to może potrwaćbeny841 pisze:teraz tylko czekać aż to wyjedzie
Bystre okoandrew19_86 pisze:silnik od forumowicza wyrwany widzę
Sam jeszcze nie wiem...Sawno pisze:gdzie dajesz malować
Dzięki za wklejenie wykresu. No to już wiadomo co i jak mniej wiecej 164km/353Nm. Sam jeszcze pewnie go zmierzę po zakończeniu prac. W sumie wynik nie zaskakujący... To był jego max na tych gratach czy lajtowszy setup do jazdy na codzień?olozwirski pisze:Tu wykres z inercji, mialem jeszcze wykres z macha ale nie moge znalezc. W sumie byly bardzo podobne tylko NM bylo wiecej i chyba minimalnie nizej.
Pomieści sie pomieściMatijas pisze:Turbo blokuje tutaj moc zdecydowanie![]()
Nie pomiesci sie wieksze?
auto świetne i czekam na dalsze relacje z prac oraz filmik jak to jeździPiterGOLF pisze:Przebieg cos ponad 100k. Co do ceny to myśle ze okazyjna zobaczymy jeszcze jak to będzie jechać... w zestawie : silnik (bez skrzyni), turbina gt1749va (orginalna od ARLa by nie weszła), ic, orurowanie do ic, dolot (z filtrem powietrza od mk2 z przepływką już wyrzeżbioną wewnątrz filtra tak że storzek wkońcu aut!!), tłumik, osprzet do sterowania turbo, pompa paliwa, pedał gazu, zegary, mfa, instalacja z kompem wpięta juz w instalke z mk2 (silnik wczesniej latał w mk2), w kompie ponoć program zmieniony na 168km i ileś tam niutonów. Muszę sie jeszcze do poprzedniego właściciela zgłosić po wykres z hamowni (program pisany w compsporcie). Nie mam tego przed oczami w tym momencie tak, że czegoś pewnie zapomniałem wymienić. Jak narazie z zakupu jestem zadowolony, oby to jechało...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości