Kaoz pisze:Nie zrozum mnie źle, wypowiedź nie była na zasadzie "spartoliłeś" itp. poprostu wydaje mi się że za mało jest czarnych elementów i przez to brak mi troszkę kontrastu, ale to jest moje osobiste zdanie. Pomimo tego że coś mnie gryzie w oko jak patrzę na Twój pojazd to muszę powiedzieć że sprawia naprawdę dobre wrażenie i jest jednym z moich ulubionych wcieleń golfa na tym forum.
spoko, jak moge miec do kogos żal, za wyrażenie swojej opinii- konstruktywna krytyka jest potrzebna, w tym wypadku do ulepszania auta, wiec dziękuję za nia z góry.
co do czarnych dodatków- jest wszystko co było seryjnie czarne, takie zostało. Miałem do auta wkłądac zderzaki USa- czyli całe czerwone (były juz kupione i czekały na zamontowanie) i malować lotkę na czerwono- wtedy to dopiero byłby 1 kolor na całym aucie. Chwała, że te pomysły poszły w niepamięć, bo mam takie same zdanie jak Ty- za dużo w kolorze być nie może, bo zaczyna człowieka mdlić...
a co do budowania od podstaw- fakt- wiem wszystko o aucie, jakie ma muki, jakie plusy, co jest jeszcze do poprawienia itd- to ogromna zaleta przy dzisiejszych wrakach sprowadzanych z DE...
pozdr