big_jasiu pisze:masz takie lampki jak ja
możesz wysłać linka do zenka jakiego obecnie masz??
zestaw kupiłem już dawno będzie ze 2 lata, więc nie mam linka, moje to typowo chińszczyzna jakich pełno na allegro, wybierz jakiś zestaw, kup nie te najtańsze i będzie git, na fotkach jest xenon 8000 k obecnie kupiłem zarniki 4300, choć nie jestem usatysfakcjonowany, mysle że najlepiej to pośrodku barwe brać 5000 byla by odpowiednia, 6000 tez jeszcze daje rade, 8000 nie kupuj , bo za bardzo niebieskie, dziś widziałem jednego golfa w soczewce i raczej miał 8000 i pomyślałem sobie , u mnie też tak wiejsko wygladało?, nie polecam
.
big_jasiu pisze:myślałem że jak nie mam soczewki nie mogę mieć zenka....
a kto Ci zabroni?, nawet w soczewce jak będziesz miał CI dowód zabiorą, ogólnie o xenonie na forum jest lektury na tydzień czytania, z odbłyśnikiem poprostu zazwyczaj oślepiasz z przeciwka, dlatego się nie montuje, moje są teraz ustawione do samego dołu, światło i tak mam super, a już jak najmniej oślepiają, wykluczyć się nie da, z odbłyśnikiem zawsze będzie oślepiać.
mlody87 pisze:według mnie auto na tych sprezynach bedzie sie normalnie prowadziło tylko musisz po zmianie pojechac na ustawienie kątów i zbierznosci
no to to wiadomo, geometria obowiązkowo, tylko nie wiem jak bedzie wygladać, narazie pewnie się wstrzymam, bo mam teraz nóweczki spręzyny od GTI założone, u mechanika musiałem cos na szybko skombinować, a że wcześniej wyglądał dobrze na gti to tak teraz tył mi się nie podoba
i zadam jeszcze pytanie które dalej mnie nurtuje:
odnośnie tych spręzyn od GTI, czemu seryjne GTI z takimi sprężynami siedzi normalnie, a mi tak z tymi spręzynami pieje tył?, nie mogę tego pojąć.