[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
-
- Ma gadane
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no fajny kolorek, czekam na dalsze prace wykończeniowe
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
i nadkole wypada jeszcze pomalować :green_fuck: farby nie starczyło nie no... rewelka! marzy mi się caddy, kiedyś sobie takie kupię bo póki co nawet jakbym mojego mk3 zamienił na caddy to nie miałbym go gdzie wypieścić ale kiedyś jak będę miał swój dom i garaż... pozdro!
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Narazie tylko przetrysne na czarno z silnikiem w srodku [ale bez malowania silnika ]zeby w miare wygladało... a po wakacjach auto idzie do garazu i zbieram na dupowoz i jakieś serducho do CaddyBLACK-CABRIO pisze:Grizly będziesz z czasem wyciągałsilnik i malował komorę ?
Nom wpadaj jak chcesz na oględzinydm414 pisze:no to w któryś weekend wpadne na oblukanie i moze pomogę troche:)
Dziekikkkubek pisze:Pieknie ten kolorek wyglada, bedize kolejne piekne autko na forum
Nadkola nie byly specjalnie malowane bo wypada je jeszcze zakonserwować wiec tyle o ile sie przykurzyły na pomarańczPOOREK pisze:i nadkole wypada jeszcze pomalować :green_fuck: farby nie starczyło
jarekcg pisze:lakier $$$ ilośc godzin przy aucie$$$ części$$$ uśmiech pana za kierownicą bezcenny
To była moja mina po wyjeździe z lakierni
Ostatnio zmieniony ndz cze 07, 2009 23:54 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.