[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
Alvarees, matys27,kkkubek,TonyMontana, rejden,n2oszaman, ArtBiGT, podziekowal
GoBoss_malbork, w sumie to nawet nie mialem zmiany tablicy w planie,dlatego tez pewnie zostanie ta co jest
idgray, na zywca niestety taki dobry lakier juz nie jest,dlatego tez najpierw skupie sie na nim,a silnik coz , czasem to mam ochote zostawic rp-ka,tylko wyjac dziada i popracowac nad jego wizualna strona, ale jak bedzie to czas pokaze
Bavwtek, heh panie to tylko fotyyy
mr_exclusive, tera trza znowu na lakier odkladac
i takie fotki z przemka masakratorem:
pzdr
GoBoss_malbork, w sumie to nawet nie mialem zmiany tablicy w planie,dlatego tez pewnie zostanie ta co jest
idgray, na zywca niestety taki dobry lakier juz nie jest,dlatego tez najpierw skupie sie na nim,a silnik coz , czasem to mam ochote zostawic rp-ka,tylko wyjac dziada i popracowac nad jego wizualna strona, ale jak bedzie to czas pokaze
Bavwtek, heh panie to tylko fotyyy
i takie fotki z przemka masakratorem:
pzdr
Nie sluchajcie tego klamcy Ogladalem te auto nie raz i nie wiem co gary sie czepia lakieru ja tam kompletnie nic nie widze moze jakies drobne *#cenzura#* ale kompletnei tego nie widac, gary ty sobie to ubzdurales po prostu przyzjan sie ze chcesz nowy lakier a nie ze trzeba malowac auto bo duzo parchow HYHYGaryvw pisze: idgray, na zywca niestety taki dobry lakier juz nie jest,dlatego tez najpierw skupie sie na nim,a silnik coz , czasem to mam ochote zostawic rp-ka,tylko wyjac dziada i popracowac nad jego wizualna strona, ale jak bedzie to czas pokaze
NORD-VAG.PL
Pierwsza myśl, jaka przyszła mi do głowy, po obejrzeniu zdjęć twojego auta z mk3 pczernieja. Czy z białymi środkami nie byłoby lepiej?! Mielibyście tą samą kolorystykę, ale wg mnie byłoby jeszcze lepiej, niż jest teraz
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
za duzo sie tego robi ... ja chyba przez skwarosa i pczernieja odpuscilem temat .....a Koszalinskie okolice robia sie rejonem dobrej fury... Szczecin i okolice wypadaja naprawde skromnie bo poza Idgrayem, Ponckiem i Skwarosem nie ma sie czym chwalic ....becior pisze:. Czy z białymi środkami nie byłoby lepiej?!
Ostatnio zmieniony sob cze 13, 2009 14:39 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest fakt, ale przyznaj, że wygląda za**ścierejden pisze:za duzo sie tego robi ... ja chyba przez skwarosa i pczernieja odpuscilem temat .....a Koszalinskie okolice robia sie rejonem dobrej fury... Szczecin i okolice wypadaja naprawde skromnie bo poza Idgrayem, Ponckiem i Skwarosem nie ma sie czym chwalic ....becior pisze:. Czy z białymi środkami nie byłoby lepiej?!
Z drugiej strony, czemu nie mielibyście "white wheels team"
Pozdro
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
bluźnisz człowieku przykład marcin126 czy kuła i jeszcze kilka dobrych aut jest dejman itd itprejden pisze:Szczecin i okolice wypadaja naprawde skromnie bo poza Idgrayem, Ponckiem i Skwarosem nie ma sie czym chwalic
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2009 00:06 przez idgray, łącznie zmieniany 1 raz.
rejden pisze:Szczecin i okolice wypadaja naprawde skromnie bo poza Idgrayem, Ponckiem i Skwarosem nie ma sie czym chwalic ....
jesli mowa tu o mk3 to z blizej mi grubych aut to marcin126 ,kuła ja do nich mam jeszcze daleka droge ale koniec OTidgray pisze:bluźnisz człowieku przykład marcin126 czy kuła i jeszcze kilka dobrych aut jest dejman itd itp
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]
idgray pisze:bluźnisz człowieku przykład marcin126 czy kuła i jeszcze kilka dobrych aut jest dejman itd itp
ok w takim razie Szczecin(marcin126,kuła,dejman,wegiel) chyba raczej skromnie jak na miasto wojewodzkie? bo Idgray to -Żdżary, a Poncek i Skwaros i Sawno -Kamien pom,ale koniec OT...dejman pisze:jesli mowa tu o mk3 to z blizej mi grubych aut to marcin126 ,kuła ja do nich mam jeszcze daleka droge ale koniec OT
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2009 01:06 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt: