Klamka tylnej klapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Klamka tylnej klapy
Witam
Proszę o pomoc jak założyć klamkę z zamkiem do Golfa 4? Klamka z zamkiem jest na tyle duża że nie idzie jej przełożyć przez otwór w tylnej klapie. Proszę o pomoc. Może ktoś z forumowiczów już się tym zajmował.
Dziękuję i Pozdrawiam
Proszę o pomoc jak założyć klamkę z zamkiem do Golfa 4? Klamka z zamkiem jest na tyle duża że nie idzie jej przełożyć przez otwór w tylnej klapie. Proszę o pomoc. Może ktoś z forumowiczów już się tym zajmował.
Dziękuję i Pozdrawiam
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
tylko jest taki problem ze zawlecza juz nawet zdjeta a zamek ani rusz;( na poczatku nawet kluczyk nie chciał wejsc
Ostatnio zmieniony pn cze 15, 2009 11:12 przez Mac.re, łącznie zmieniany 1 raz.
no właśnie zawleczka wyjęta a zamek/wkładka ani drgnie
Ostatnio zmieniony pn cze 15, 2009 13:11 przez Mac.re, łącznie zmieniany 1 raz.
Jednak starym dobrym zwyczajem "za pomocą młotka" jak Kolega radzi poszło gładko.
Dzięki i Pozdrawiam
[ Dodano: 20 Cze 2009 11:39 ]
Koledzy,
Klamka już zamontowana, ale wystąpił kolejny problem !! Czasami jest wszystko ok, a czasami nie mogę otworzyć klapy - nie wiem czy ten zamek się nie zacina. A może przy montowaniu tego zamka coś spieprz....em.
Pomocy !!
Dzięki i Pozdrawiam
Koledzy,
Klamka już zamontowana, ale wystąpił kolejny problem !! Czasami jest wszystko ok, a czasami nie mogę otworzyć klapy - nie wiem czy ten zamek się nie zacina. A może przy montowaniu tego zamka coś spieprz....em.
Pomocy !!
Mam podobna kwestje.Chodzi o to ze robilem przekladke bebenka i nie wiem czy caly mechanizm prawidlowo zlozylem(chodzi o mechanizm otwieranai i zamykania klapy za pomoca centralnego zamka)zamknac zamkne ale juz nie otworze za pomoca centralnego.jest jakis patent na te podkladki jak powinny byc poskladane (w jakich pozycjach) kombinowalem na milion sposobow i z tym samym skutkiem moze cos pominolem??. Wszystkie te podkladki maja wpusty wiec innej opcji ne ma kazda kolejna wchodzi w pust poprzedniej. ta czarna do ktorej dociska sprezyna ma bardzo maly zakres ruchu wymuszony wpustami ktore ma.Jak ktos wie jak to ugryzc to prosze o pomoc.Mac.re pisze:Jednak starym dobrym zwyczajem "za pomocą młotka" jak Kolega radzi poszło gładko.
Dzięki i Pozdrawiam
Koledzy,
Pomocy !!