I chce wytłumic taśmami dekarskimi, ile potrzebuje rolek lub metrów?
np. podam wymiar: 10m 15cm czy jedna rolka straczy mi na to wszytsko? Z góry dziekuje za odpowiedzi...
Zdjecie przykładowe.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ile byś nie dał to i tak drzwi nie będą wygłuszone,jedynie obsrane kitem.Straszne ale prawdziwe.Kolesia który wymyślił "wygłuszanie" drzwi taśmami powiesiłbym za jaja na suchej gałęzi.Rapciuch pisze:Witam mam pytanie odnosnie wygłuszenia drzwi w golfie 3. a dokładnie 4par i klapy tylniej.
Mi z trudem wystarczyło około 2.3m kwadratowego na przednie drzwi w MK3 3D (oczywiście klejone wewnątrz i zewnątrz)...:VoyteQ:.. pisze:każde drzwi ok. 1,3-1,4 metra kwadratowego, bagażnik, nadkola i klapa 2-2.5 metra kwadratowego
na suchej to zlitości:)??Raadek pisze:Ile byś nie dał to i tak drzwi nie będą wygłuszone,jedynie obsrane kitem.Straszne ale prawdziwe.Kolesia który wymyślił "wygłuszanie" drzwi taśmami powiesiłbym za jaja na suchej gałęzi.Rapciuch pisze:Witam mam pytanie odnosnie wygłuszenia drzwi w golfie 3. a dokładnie 4par i klapy tylniej.
Albo dobrze, albo tanio.dogu18 pisze: a czym warto wygłuszac zeby było dobrze i w miare tanio?
Tak jak napisałem, jedną od wewnątrz, jedną od zewnątrz, rozmiar przeliczyłem na szybko, poszło 6 mat dynamata takich 41x82cm...:VoyteQ:.. pisze:ygd, to ile Ty warstw dawałeś?? bo ja 2 wewnątrz i 3 z zewnątrz, a na parze drzwi z 3 m2 zostało jakieś 0.2m2
Niestety nie da się zrobić czegoś dobrze a za razem tanio.dogu18 pisze: a czym warto wygłuszać żeby było dobrze i w miarę tanio?
24 sq ft dokładnie miałem. Po przeliczeniu jest to 2.27m kwadratowego. Tyle poszło na parę drzwi...:VoyteQ:.. pisze:ygd, heh to ja już nic nie wiem z tego... Tobie na jedne drzwi zeszły 2 warstwy i wyszło 2 metry2 a mi powiedzmy że 4 watstwy i wyszło niecale 1.5 m2 hehe
to albo ja albo Ty coś źle liczymy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości