[MK1 VR6] by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Ale co to da że wpadniecie i mu facjate obijecie, wtedy on pójdzie na komisariat i wam narobi problemów. Żeby nie robić więcej syfu w temacie powiem tylko że jest to jeden z najlepszych projektów w ostatnim czasie, a od siebie dodam tylko że mam nadzieję że wszystko się ułoży i zobaczymy go na jakimś zlocie w tym roku
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
jeździłeś już nim ??
byłeś na zbieżności ??
jak sie prowadzi na tym zawieszeniu z golfa 3 ??
byłeś na zbieżności ??
jak sie prowadzi na tym zawieszeniu z golfa 3 ??
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 20:47 przez beny841, łącznie zmieniany 1 raz.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
W nastepnym tygodniu jade ustawic zbieznosc bo teraz jest zero czasu
Ale zeby nie bylo ze taka cisza w temacie to wysylam pare fotek jak golf sie prezentuje, fotki robione na szybko przed domem wiec nie ma co sie spodziewac rewelacji.
Ale zeby nie bylo ze taka cisza w temacie to wysylam pare fotek jak golf sie prezentuje, fotki robione na szybko przed domem wiec nie ma co sie spodziewac rewelacji.
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 20:59 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
golf ma z tyłu belkę od czego?? bo nie zlapalem w temacie czy byla wymieniana a widze ze 4x100
ogolnie fajnie wyglada i chcialbym zobaczyc miny kierowcow w furach za grube siano jak dostaja w d.pe od jedynki
ogolnie fajnie wyglada i chcialbym zobaczyc miny kierowcow w furach za grube siano jak dostaja w d.pe od jedynki
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 21:06 przez zajac, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
to pytanie zadaje sobie pewnie 80% uzytkownikow tego forum i nie tylko moze sie wyrobi chlopak na lato tylko ktorego roku heheeebeny841 pisze:a kiedy przewidujesz finał
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Cos sie wymysli z felgiami bo porschaki przepadly raczej na zawsze, sprawe zglaszamy na policje jako oszustwo grupowe bo okazalo sie ze sporo ludzi zostalo przez tego goscia okantowanych w tym samym czasie, wic zajmie sie nim prokuratura juz przy takiej ilosci osob i kwocie ktora wyszla.
NORD-VAG.PL