Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
Jak każdy właściciel AJMa (no, prawie każdy, niektórzy dostają baaardzo przyjemne prezenty z Wolfsburga ;]) mogę sobie powzdychać do tych 130 koników. ;]
Auto rzeczywiście ładne, ale bardziej podobał mi się jako cichociemny. W przeciwieństwie do Tomka77-89 jestem przeciwnikiem montowania tych diodowych lampionów. Rzecz gustu bo to oczywiście twoje auto. ;] Ze starymi lampami obśliniłbym klawiaturę.
Jak ci się sprawuje to niebieskie oświetlenie kabiny? Ma to jako taką funkcjonalność czy tylko świeci, żeby świecić? Będę niedługo wsadzał diody do środka, a czasem potrzebuję, żeby było naprawdę jasno.
No i gleba... kiedyś byłem przeciwnikiem, ale teraz jak najbardziej pochwalam. Będzie już w ogóle git. ;]
Auto rzeczywiście ładne, ale bardziej podobał mi się jako cichociemny. W przeciwieństwie do Tomka77-89 jestem przeciwnikiem montowania tych diodowych lampionów. Rzecz gustu bo to oczywiście twoje auto. ;] Ze starymi lampami obśliniłbym klawiaturę.
Jak ci się sprawuje to niebieskie oświetlenie kabiny? Ma to jako taką funkcjonalność czy tylko świeci, żeby świecić? Będę niedługo wsadzał diody do środka, a czasem potrzebuję, żeby było naprawdę jasno.
No i gleba... kiedyś byłem przeciwnikiem, ale teraz jak najbardziej pochwalam. Będzie już w ogóle git. ;]
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
brz pisze:Jak ci się sprawuje to niebieskie oświetlenie kabiny? Ma to jako taką funkcjonalność czy tylko świeci, żeby świecić? Będę niedługo wsadzał diody do środka, a czasem potrzebuję, żeby było naprawdę jasno.
Hmm.. jakby Ci to powiedzieć, z oświetleniem pod względem jasności to jest tak średnio ale jest fajny klimat. Zawsze kiedy coś potrzebowałem znaleźć to znalazłem także nie jest źle...
- Dawca_Nerek
- Forum Master
tyle się tego naczytałem że coraz bardziej chce się sprawdzić na hamowni tylko przy moim szcześciu będę miał mniej niż więcejbrz pisze:Jak każdy właściciel AJMa (no, prawie każdy, niektórzy dostają baaardzo przyjemne prezenty z Wolfsburga ;]) mogę sobie powzdychać do tych 130 koników. ;]
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
ShauN, chyba jednak pójdę w biel chociaż kto wie... ;]
Dawca_Nerek, te hamownie to same zmartwienia i rozczarowania. Skusiłem się na majóvwce i wyszła mi seria (no, 118 PS, ale moment tylko 280Nm) plus dołki w wykresie.
Dawca_Nerek, te hamownie to same zmartwienia i rozczarowania. Skusiłem się na majóvwce i wyszła mi seria (no, 118 PS, ale moment tylko 280Nm) plus dołki w wykresie.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- grzes283
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ładna czwóreczka, zrobiona ze smakiem i to najważniejsze. Ładny, ale niewdzięczny kolor - wiem z doświadczenia, za to silnik z potencjałem.
Gratuluje wyboru rozmiaru opon 205, ja niedawno też to zrobiłem. Kupilem nowe 225, pojezdziłem jakies 2 miechy i zmieniłem na 205. Różnica jest nie do opisania. Jednak zgadzam się z tezą, że 225 na polskich drogach nie daje zbytnio rady
PozdraVWiam
Gratuluje wyboru rozmiaru opon 205, ja niedawno też to zrobiłem. Kupilem nowe 225, pojezdziłem jakies 2 miechy i zmieniłem na 205. Różnica jest nie do opisania. Jednak zgadzam się z tezą, że 225 na polskich drogach nie daje zbytnio rady
PozdraVWiam
Na ponizszym zdjeciu pod wskazowkami na tarcze swieci czerwien, czyzbys nie docisnal wskazowek do konca?
Mi tak swiecilo, ale wyciagnalem, przycisnalem do konca i jest ladnie
Mi tak swiecilo, ale wyciagnalem, przycisnalem do konca i jest ladnie
Ostatnio zmieniony ndz cze 21, 2009 13:06 przez majnus, łącznie zmieniany 2 razy.