[GOLF MK1] GLD
Moderator: G0 Karcio
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oczywiście, że zostaje L90E, czyli Alpinweiss. Jak ori ma być to przecież koloru nie zmienię.
A i Golf w domu już jest, zacząłem przygotówkę do malowania.
A i Golf w domu już jest, zacząłem przygotówkę do malowania.
Ostatnio zmieniony ndz cze 28, 2009 20:19 przez twromek, łącznie zmieniany 1 raz.
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
szanuje takich ludzi co golf dla nich wiecej znaczy niz zwykly samochod do jezdzienia
ty bez watpienia do takich nalezysz
wiem ile czasu serca i zangazowania potrzeba do tych samochodow bo sam przez to przechodzilem , przechodze wiec dla mnie jestes tym kim powinien byc fan tej marki....
ty bez watpienia do takich nalezysz
wiem ile czasu serca i zangazowania potrzeba do tych samochodow bo sam przez to przechodzilem , przechodze wiec dla mnie jestes tym kim powinien byc fan tej marki....
never ending story
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie musisz mi aż tak słodzić jeszcze nie tak dawno temu miałem sprzedać tego Golfa i kupić właśnie 20 Jahre, ale jakoś nie umiałem tego zrobić, choć 20 Jahre to dla mnie najbardziej udana wersja trójki, inne są daleko w tyleemilson pisze:wiec dla mnie jestes tym kim powinien byc fan tej marki....
a żeby zacząć tak w miarę porządnie robić jedynkę to trzeba dużo kasy, czasu, ale najbardziej cierpliwości, czego mi już powoli brakuje, ale się nie poddam, za daleko to wszystko zaszło później jak to zacznie jeździć to tylko do pełni szczęścia będzie mi brakować jakieś ładnej i co najważniejsze porządnej Pani na fotelu pasażera
Ostatnio zmieniony pn lip 27, 2009 18:03 przez twromek, łącznie zmieniany 2 razy.