Jak rozbudować CA??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak rozbudować CA??
Cześć, chciałbym rozbudować CA w moim golfiku mkII. Mam juz radio (4x50 CDMP3, USB,Karta SD, wejście na wzmaka) nie znam firmy i teraz co dalej. Chciałbym wymienić podszybie bo stare mają dziurawe membrany i trzeszczą (podajcie link na takie głośniki). drzwi mam niewygłuszone i tez trzeba wstawic inne glosniki oraz tył tam mam 2x 20cm Alpard 200W podobno i tego nie chce wymienić. Przydałby sie wzmak ale do 150złmax (nie wiem moze peiyng albo first, zaproponujcie mi jakiegos wzmaka i subka nie drogiego ale mozliwego).
Oczekuje dźwieku na srednim poziome albo takim w miarę. Nie chce wywalic duzo kasy a wiem ze da sie zrobic cos dobrego i taniego jak u innych.
A i jeszcze coś. Skrzynie basaową zamierzam sam zbudowac takze jedyna kwestia to glosnik basowy. Proponujcie jakies sugestie odnoascie wszystkiego co wyzej napisałem bo wiem ze jest tu sporo znawców. Piszcie
Oczekuje dźwieku na srednim poziome albo takim w miarę. Nie chce wywalic duzo kasy a wiem ze da sie zrobic cos dobrego i taniego jak u innych.
A i jeszcze coś. Skrzynie basaową zamierzam sam zbudowac takze jedyna kwestia to glosnik basowy. Proponujcie jakies sugestie odnoascie wszystkiego co wyzej napisałem bo wiem ze jest tu sporo znawców. Piszcie
- radekgrazka
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
takie jest wino w Biedronce.. jest dobre bo jest tanie...DJ_DREAM pisze:cos dobrego i taniego
Najpierw podstawy - lektura obowiązkowa:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=193202
a dopiero później, po określeniu całkowitej kwoty PLN na inwestycję zadawać pytania.
Oczywiście w półce??DJ_DREAM pisze:tył tam mam 2x 20cm Alpard 200W
Zapomnij, szczególnie z tymi głośnikami z tyłu, ale sie ubawiłem . Z drugiej strony zależy co dla ciebie oznacza dźwięk na średnim poziomie ??DJ_DREAM pisze:Oczekuje dźwieku na srednim poziome albo takim w miarę. Nie chce wywalic duzo kasy a wiem ze da sie zrobic cos dobrego i taniego jak u innych.
Ech podstawa do radio jak nie wiesz jakie masz i ile chcesz przeznaczyć na audio to ci nie pomożemy.
Dla mnie średni a raczej przyzwoity dźwięk jest w obecnie nowych autach z salanu z podstawowym audio.