Problem z turbo T2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Adriano_Amigo
- Nowicjusz
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Przestaw boost pin w LDA i zobacz jaki będzie efekt.Jak zacznie mocno kopcić,to podkręć trochę ciśnienie dla uzyskanie pełnej mocy i zniwelowania mocnego dymieniaAdriano_Amigo pisze:arwam powiedz proszę czy najpierw mam ruszyć LDA i do tego dopasowac ciśnienie czy na odwrót?
Trzeba robić to stopniowo,aż do uzyskania tego co chce się mieć
A dawką to Ty już próbowałeś się bawić?
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2009 07:37 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
Adriano_Amigo,
ja bym najpierw dawkę wystroił i dotego ciśnienie jakieś 1,3bara tak że by lekko poddymiał przy pedale gazu w podłodze pod obciążeniem i wtedy ewentualnie pobawił się boost pinem chybaże nie chcesz bardzo bawić się kluczami to wtedy tylko boost pinem i delikatnie ciśnieniem ale to będą małe efekty
ja bym najpierw dawkę wystroił i dotego ciśnienie jakieś 1,3bara tak że by lekko poddymiał przy pedale gazu w podłodze pod obciążeniem i wtedy ewentualnie pobawił się boost pinem chybaże nie chcesz bardzo bawić się kluczami to wtedy tylko boost pinem i delikatnie ciśnieniem ale to będą małe efekty