Zawsze świszczał teraz gwiżdże
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zawsze świszczał teraz gwiżdże
Witam... AFN zawsze świszczał,a od kilku dni gwiżdże...Czy to wina turbiny????Wysiada już czy,gdzieś może być nieszczelność między turbo, a IC????
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
Re: Zawsze świszczał teraz gwiżdże
Sam sobie odpowiedzialesByku21 pisze:Witam... AFN zawsze świszczał,a od kilku dni gwiżdże...Czy to wina turbiny????Wysiada już czy,gdzieś może być nieszczelność między turbo, a IC????

Wrzuc tutaj skorzystaj z tego Wrzuc tutaj skorzystaj z tego http://rtnet.pl/vaglog/
,,Kto się pyta jest głupcem przez chwilę, ten który się nie pyta jest głupcem przez całe życie."
Witam ponownie...Byłem dzisiaj na vagu...Turbina do końca obrotów dmucha,przepływka też oki...Podkręcona została dawka paliwa,dlatego w trasie AFN z budą ponad 1300kg palił 4,5-5 litrów...Logi zrobione i sprawdzone na miejscu przez znajomego,który to robił,a zna się w 100% na rzeczy i dalej jak 180km/h pasek nie chce się rozpędzić...W czym tkwi problem????
Nie mam ich tutaj,bo pendrive szwankował i raz go komp wykrywał,a raz nie...A to co może być nie tak????Zaraz zadzwonię i może mailem prześle...
[ Dodano: 17 Lip 2009 18:13 ]
Niestety nie da rady,bo pojechał gość teraz i za tydzień wróci...A za dwa tygodnie mam podjechać na chip w końcu...
[ Dodano: 17 Lip 2009 18:13 ]
Niestety nie da rady,bo pojechał gość teraz i za tydzień wróci...A za dwa tygodnie mam podjechać na chip w końcu...