Car Audio na zamówienie i nie tylko...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Car Audio na zamówienie i nie tylko...
Witam mam bardzo uzdolnionego brata który wykonuje różnego rodzaju skrzynie basowe, suboofery, kolumny itd. Naprawdę jest w tym dobry... Wykonał już nie jeden sprzęt do robienia RZEŹNI Ostatnio wpadł też na pomysł żeby robić tylne półki do MK II z dowolnym wzorem np. z wycięteym znaczkiem VW Co myślicie o tym pomyśle Był by ktoś zainteresowny : Czekam na opinię - Pozdro
Bądź Dla Mnie Wszystkim Tym Czym Ty Jesteś Dla Mnie ----> \V/\VV/
No więc było by to zrobione z ciężkiej płtyty - najprawdopodobniej MDF, szkic i projekt to już moja robota, następnie emblemat który klient sobie zarzyczył był by wycinany Po wycięciu zostaje poprawić wygląd wizualny więc myśleliśmy żeby to obić materiałem welurowym - taki jak do robienia kolumn - czarnego koloru :> Ewentualnie można by się jeszcze pobawić z podświetleniem tej półki - jakieś diody zamontować pod nią żeby światło pokazywało wycięty wzór Zresztą to zależy od klienta co by sobie życzył
Cena ok. 60 - 70 zł wyszła by cała półka ze znaczkeim i z obiciem A projektu nie posiadam gdyż nigdy tego on nie robił zresztą to zależy od kupca co by sobie zarzyczył do wycięcia - w najbliższym czasie będzie półka zrobiona do MK II więc jak bede miałą foty to zarzuce