Mały wyciek płynu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mały wyciek płynu
Zauważyłem dziś z przodu na zderzeku tam przy wlocie powietrza na dole, w prawym dolnym rogu patrząc od przodu spore zapocenie chyba od płynu chłodniczego. Z drugiej strony jest zamocowany wąż do chłodnicy. Czy tam jest jakaś uszczelka przy tym wlocie czy po prostu wyciek z chłodnicy. W innych miejscach susza. Płynu na razie nie ubywa
- Red Spider
- Mały gagatek
Popieram żadnych uszczelniaczy , to jest doraźna pomoc a potam duży kłopotRed Spider pisze:żadnych uszczelniaczy !!! zasycisz sobie tylko układ chłodzenia – potem pierdyknie pompa – potem przestanie ci jakoś dobrze chłodzić silniczek latkiem a na koniec posypie się uszczelka pod głowicą !!! znam to !!!
na własnym golfiku doświadczyłem
- Red Spider
- Mały gagatek
zgadza sie, ale ja wlałem po to by do wiosny wytrzymało
no tak a na wiosne płukanie układu chłodzacego, itp.
wole wymiane chlodnicy!!!
mialem podobny problem w zeszlym roku - kupilem chlodnice za 120 zl (podrobka)
Zmienilem i jezdze do dzisiaj !!!
Koles mial samochod (nazywalo sie to cos UNO ) zalał sobie uszczelniaczyk - byl szczesliwy - wymiana chlodnicy i tak nastapila, pompa sie przytarla, uszczeleczka posypala a mialo to byc tylko do wiosny - nie dotrzymal do wiosny bo na trasie zwial mu plyn a dalej to juz chyba wiadomo
pozdrawiam wszystkih wierzacych w cud srodki
no tak a na wiosne płukanie układu chłodzacego, itp.
wole wymiane chlodnicy!!!
mialem podobny problem w zeszlym roku - kupilem chlodnice za 120 zl (podrobka)
Zmienilem i jezdze do dzisiaj !!!
Koles mial samochod (nazywalo sie to cos UNO ) zalał sobie uszczelniaczyk - byl szczesliwy - wymiana chlodnicy i tak nastapila, pompa sie przytarla, uszczeleczka posypala a mialo to byc tylko do wiosny - nie dotrzymal do wiosny bo na trasie zwial mu plyn a dalej to juz chyba wiadomo
pozdrawiam wszystkih wierzacych w cud srodki