Dymek ze stacyjki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pabloss, u mnie dokładnie w tym samym miejscu się topiło. Wszystko poczyściłem, było pare tygodni ok, a potem nie mogłem przełączyć wycieraczek na ciągłą pracę. Rzuciłem to w p..du i kupiłem na allegro używkę za 12.90 + pare złotych przesyłki. Śmigam elegancko, wszystko działa i nic nie leci na razie
ex BvLin3K
witam! u mnie tesz nieobyło sie bez znaqf dymnych prosto ze stacyjki, otóż okazało sie że znaki owe świadczyły jedynie o ponad przeciętnej ilości kurzu pod kierownicą i w sposób naturalnej selekcji nadmiar kurzu został spalony, kwestia tyczy sie i VW i Opla, bo tam tesz miałem wątpliwą przyjemność doświadczyć czegoś takiego pozdro
- sebmadyn76
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sorki, ale wepne się do wątku, jeśli można, bo mam to samo
U mnie dymi z kolumny, mniej więcej pomiędzy kierownicą a włącznikiem świateł awaryjnych. Dlatego po przeczytaniu powyższego bardziej stawiam na zespolony niż na kostkę stacyjki.
Teraz pytanie: Czy wie ktoś jak zdjąć kierownicę z poduszką powietrzną? Jak się do tego wszystkiego dobrać? Prosiłbym o w miarę szczegółową poradę bo mało się na tym znam.
Z góry dzięki.
U mnie dymi z kolumny, mniej więcej pomiędzy kierownicą a włącznikiem świateł awaryjnych. Dlatego po przeczytaniu powyższego bardziej stawiam na zespolony niż na kostkę stacyjki.
Teraz pytanie: Czy wie ktoś jak zdjąć kierownicę z poduszką powietrzną? Jak się do tego wszystkiego dobrać? Prosiłbym o w miarę szczegółową poradę bo mało się na tym znam.
Z góry dzięki.