Cieknący króciec
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- j_a_r_o_o_o
- Ma gadane
- Kontakt:
Cieknący króciec
Witam,
Mam problem z króćcem (nie tym z boku silnika, tylko tym z przodu na głowicy). Musze go wymienic, ale niestety nie znam nr tej czesci - a czesc bedzie kupowal moj ojciec i nie chce zeby kupil zla. Prosze Was o podanie NUMERU czesci króćca oraz uszczelki pod dekiel (pokrywe zaworow - chyba wiadomo o co chodzi )
dzieki z gory i pozdrawiam
aaa moj silnik to 1.8 ABS, rocznik 95, mk3
Mam problem z króćcem (nie tym z boku silnika, tylko tym z przodu na głowicy). Musze go wymienic, ale niestety nie znam nr tej czesci - a czesc bedzie kupowal moj ojciec i nie chce zeby kupil zla. Prosze Was o podanie NUMERU czesci króćca oraz uszczelki pod dekiel (pokrywe zaworow - chyba wiadomo o co chodzi )
dzieki z gory i pozdrawiam
aaa moj silnik to 1.8 ABS, rocznik 95, mk3
Ostatnio zmieniony czw lip 09, 2009 20:59 przez j_a_r_o_o_o, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
j_a_r_o_o_o, radzę kup to oryginalne, mnie sprowadzili w zwykłym sklepie tą część ze znaczkami VW bo miałem dość podrób Toprana które co chwilę ciekły. I mam już spokój 2 lata, a cena coś koło 40 zeta (20 za podróbę) więc warto.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- j_a_r_o_o_o
- Ma gadane
- Kontakt:
kurde cieknie mi spod gornej sruby mocujacej, ubytek naprawde niewielki, ale jestem esteta i pedantem wiec wkurza mnie to strasznie. Dla mnie pod maska ma byc wszystko jak nalezy
[ Dodano: 13 Lip 2009 11:16 ]
[ Dodano: 13 Lip 2009 11:16 ]
jakiej firmy kupiles ten kruciec??Paweł Marek pisze:j_a_r_o_o_o, radzę kup to oryginalne, mnie sprowadzili w zwykłym sklepie tą część ze znaczkami VW bo miałem dość podrób Toprana które co chwilę ciekły. I mam już spokój 2 lata, a cena coś koło 40 zeta (20 za podróbę) więc warto.
Fiat 126p - prawie jak Ferrari,
G.Rasiak - prawie jak piłkarz,
Real M., ManU, Inter - prawie jak Juventus!
G.Rasiak - prawie jak piłkarz,
Real M., ManU, Inter - prawie jak Juventus!
- Paweł Marek
- V.I.P.
Vw Audi. Chyba 36 zeta, nawet chłopaki w sklepie którzy mi to sprowadzali byli zaskoczeni niską cenąj_a_r_o_o_o pisze:jakiej firmy kupiles ten kruciec??
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.