[all VW] Zegary UV
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Ja w golfie 2 jak chcialem zalozyc biale tarcze i podswietlenie diodami niebieskimi to wyciagnalem wskazowki, a potem predkosciomierz jak tylko ruszalem to lecial do konca. Znajomi mi powiedzieli ze nic z tym nie da sie zrobic wiec wywalilem zegary i kupilem na szrocie drugie i do nich juz zalozylem tarcze bez sciagania wskazowki. Na forum czytalem, ze mozna by to zrobic, ale wtedy nie wiedzialem nawet o istnieniu forum. Takze widzisz jakie mam zdolnosci manualne Widzialem na Twojej stronce, ze wszystko fajnie opisujesz co po kolei robic, wrzuciles tez fotki, wiec moze skusze sie na jakas zmiane w zegarach tylko musialbym sie zastanowic na jaka. Myslalem najpierw zeby moze po prostu folie zmienic na czerwona, zeby swiecilo jak w audiku, ale zmienilem niedawno radyjko na pioneera, ktory jest podswietlony na zielono-bialko, wiec nie wiem czy by to pasowalo. Oryginalne zielone pasuje elegancko, ale znudzilo mi sie troche. Co poradzilbys zrobic z zegarkami w takiej sytuacji?
STOP dziurom na drogach!!!
demon3 Co do koloru i sposobu podświetlenia deski to niestety indywidualna sprawa. Musisz sam zadecydować co będzie dla ciebie najlepsze. jak będziesz miał problemy z czymś co już robiłem to chętnie pomogę-napisz e-mail albo na priv i w miarę czasu chętnie coś poradzę. Ja też nie od razu zrobiłem wszystko dobrze, kilka liczników już rozebrałem i kilka części uszkodziłem, ponieważ pare złotych mnie to kosztowało postanowiłęm wszystko opisywać, żebby inni mogli zaoszczędzić.
Goofi Całkiem ładnie ci to idzie, tylko moim zdaniem białe pole musisz zrobić szersze, częśc zegarów jest zasłonięta przez obudowę i może się okazać że po założeniu ten biały pasek obramowania będzie miał 4mm i raczej kiepski wygląd.
ja swoje zegary dzisiaj zamontowałem, dostały też wyświetlacz w negatywie. Dzisiaj wieczorem będzie sesja zdjęciowa w samochodzie i siadam do opisu żeby coś znowu wsadzić na stronę.
Goofi Całkiem ładnie ci to idzie, tylko moim zdaniem białe pole musisz zrobić szersze, częśc zegarów jest zasłonięta przez obudowę i może się okazać że po założeniu ten biały pasek obramowania będzie miał 4mm i raczej kiepski wygląd.
ja swoje zegary dzisiaj zamontowałem, dostały też wyświetlacz w negatywie. Dzisiaj wieczorem będzie sesja zdjęciowa w samochodzie i siadam do opisu żeby coś znowu wsadzić na stronę.
Dzieki Rydzu, duzo pracy wkladasz w golfa i bardzo milo z Twojej strony ze dzielisz sie ze wszystkimi swoimi spostrzezeniami i radami. Jak bede cos robil z zegarkami to na pewno w oparciu o Twoja strone, a jesli nie bede sobie z czyms radzil to bede pisal. Narazie musze sie skupic na egzaminach... Pozdrawiam!
Dzieki! Mam masakre na uczelni. We wtorek zaliczylem prawo finansowe, jutro mam egzamin ustny z kryminologii, w niedziele "0" z prawa administracyjnego, a w poniedzialek poprawe kola z postepowania karnego. Nie ma lekko, siadam do ksiazek... O zegarach pomysle za 2 tygodnie
- Dawca_Nerek
- Forum Master