![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Z góry dziekuje za pomoc.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No jak to jaki taki ktory sie tym zajmujeKaśka pisze:pytanie tylko jaki warsztat wybrać Smile
jest lepsza metoda kradzieży z taką blokadą - ale nie będę dawał instrukcji. Sam mam taką blokadę a licho nie śpi...maccciej pisze:że samochód najlepiej na lawete brać
ta metoda jest nieskuteczna - sprawca musi mieć szansę na ucieczkę, przepchanie i demontaż w innym miejscu teź nie wckodzi w grę bo spróbuj to zdemontować bez kanału - wiem bo ja montowałem bez kanału i nie jest tak lekko - a szansa ucieczki jak leżysz pod autem =0, jednym rozwiązaniem jest to którego nie opiszę, ale da się... ominięcie tego trwa ok 2 minut (to najczęściej jest traktowane jako czas graniczny w miejscu widocznym)ale też jet dużym zagrożniem dla zlodzieja w pzypadku np. pościgu przez policję. Zresztą lepsze utrudnienie niż jego brak. Odcinanie pomp, alarmy to wszystko jest dość łatwe do ominięcia dla magików jak każde zabezpieczenie elktroniczne. Pozostają " ingerencje głębsze" łącznie z zamianami pinów kabli itede.mindlab pisze:A pomyślałeś,że wciśnięte sprzęgło i hol i nie ma blokady
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 121 gości