jakie amory polecacie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Najlepszymi amortyzatorami, ale jednocześnie drogimi są amorki firm BILSTEIN, SACHS. Z opinni moich znajomych amorki firmy KAYABA spełniają wymogi cena=jakość. Ja osobiście do swojego mk3 założyłem na tył amorki firmy DELPHI i narazie nic się nie dzieje, ale na dzień dzisiejszy wziąłbym któreś z amorków pierwszych trzech firm, jakie wymieniłem
Sachs jest zakladany w orginale VW polecam wersje gazowa Aventure
sa wytrzymale mocne i bardzo dobrze sie sprawdzaja i mozna je stosowac do sprezyn -40mm
rownie dobry jest BILSTEIN
a jak chcesz tanio i w dobrze to KAYABA ale tez gazowe moze to nie to co Sachs ale tez dobrze sie sprawdzaja a innych wynalazkow nie polecam i bron boze monroe, alko i inne tandety
a na tyl gazowe warto zalozyc rowniesz ze wzgedu na to ze jak dociazysz samochod to ie bedzie szural po ziemi
pozdrawiam
sa wytrzymale mocne i bardzo dobrze sie sprawdzaja i mozna je stosowac do sprezyn -40mm
rownie dobry jest BILSTEIN
a jak chcesz tanio i w dobrze to KAYABA ale tez gazowe moze to nie to co Sachs ale tez dobrze sie sprawdzaja a innych wynalazkow nie polecam i bron boze monroe, alko i inne tandety
a na tyl gazowe warto zalozyc rowniesz ze wzgedu na to ze jak dociazysz samochod to ie bedzie szural po ziemi
pozdrawiam