Od zera do ideału czyli kilka golfów by jabolo
Moderator: G0 Karcio
Od zera do ideału czyli kilka golfów by jabolo
Witam wszystkich. Moja historia z VW rozpoczeła sie w sierpniu 2007 roku kiedy to pojechalismy z bratem kupic wymarzone MK3 VR6. Ale już wcześniej robiliśmy podejście pod MK2 było to jakoś w 2000 roku- wtedy jeszcze za gówniarza pojechaliśmy oglądać 1.8 RP(dla starszego brata) w wersji GT special. Na tamten czas auto robiło na mnie spore wrażenie choć pewnie mimo wszystko był to zwykły golf... Wtedy to zaraziłem się tym wozem...
Sytuacja życiowo-paliwowa zmusiła nas do pozbycia się VR6-tki a szkoda bo była bardzo zdrowa.
W 2008 roku kończąc technikum elektronicze tuż przed maturami kupiłem swój pierwszy własny samochód, oczywiście musiała to być DWÓJA!! Budżet był bardzo skromny-raptem 1500zł. wiec wybrzydzać zbytnio nie mogłem ale mimo to trafiła się kupka złomu która o dziwo jeszcze jeździła i tak to się zaczęło...
MODEL: GOLF 2 wersja C(golas)
SILNIK: 1.6 EZ
MOC:75KM
MODY POD MASKA: brak
ZAWIESZENIE:seria
UKLAD HAMULCOWY:seria
KOLA:seria
NADWOZIE:seria
WNETRZE:seria
AUDIO:brak
W październiku 2015 roku biorąc pod uwagę fakt ze przygoda ciągnie się już 7 rok postanowiłem w końcu zafundować golfikowi ładne zdjęcia, miejscówka została odkryta bardzo spontanicznie bo było nagrane coś innego ale chyba lipy nie ma?
Ostatnio zmieniony pt paź 11, 2024 10:51 przez jabolo, łącznie zmieniany 55 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251348&postdays=0&postorder=asc&start=0
Od momentu zakupu kupka złomu coraz bardziej zaczyna przypominać fajnego youngtimera, w bardzo modnym obecnie kolorze, oby tak dalej będę śledził temat
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony ndz lip 05, 2009 13:19 przez KanedA, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
Fajny bialasek i niezle z nim modzisz trzymaj tak dalej a bedzie niezly kozak pozdrawiam
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
- fasola mk2
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- pawelsliwka
- Użytkownik
- Kontakt:
- Miszon201
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kawał dobrej roboty włożyłeś w autko szacuneczek, efekty jak narazie rewelka aż strach pomyslec o efekcie koncowym pozdro
StickerBomb zbombardował dach
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;