[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
mi osobiscie nigdy nie podobal sie ten caly oricari zalatuje on mi WT mimo ze moze jest sporo warty ale wole zdecydowanie obecny twoj setup na tym grillu i widzialem jak on jedzie na miescie poprostu poezja tak trzymaj
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]
dzisiaj golf zrobil 700 km i znowu jest milion rzeczy do zrobienia....dzieki dejman za pozytywne slowo napewno o ile wogole bedzie inaczej mozna bedzie czesciej zobaczyc waskie zeberko z chrom znaczkiem i malutkim napisem diesel niz inna opcjedejman pisze:mi osobiscie nigdy nie podobal sie ten caly oricari zalatuje on mi WT mimo ze moze jest sporo warty ale wole zdecydowanie obecny twoj setup na tym grillu i widzialem jak on jedzie na miescie poprostu poezja tak trzymaj
Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 00:50 przez rejden, łącznie zmieniany 2 razy.
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
Witam kolege natknelem sie na ciebie przez przypadek na forum. golfik na zywo jeszcze lepiej wyglada bardo mi sie podobal jal jechalem za toba ale ciekawilo mnie jaki masz front dlatego cie wyprzedzilem. A pozniej w nowogardzie ja odbilem na stargard a ty jak widze na szczecin.Pozdrawiam i do zobaczenia kiedys tam byc moze na tej samej trasie
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
- Damiano GTi
- GOLF MK2 lover
- Kontakt:
oOoO ten kolor mmm mniam piekna bestia pozdrawiam jak zrobie prawko i kupie mk2 napewno wam pokaze :P:P:P:P
Moja GOLFINA : viewtopic.php?f=87&t=527245" onclick="window.open(this.href);return false;
SPRZEDAM ! viewtopic.php?f=119&t=554274" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ GOLFA MK1 firmy WADER !!!
Idgray chcesz doprowadzic mnie do zawalu i nabawienia sie jeszcze wiekszych kompleksowidgray pisze:Obrazek
hehe moja zaba zrobila tego dnia 700 km do Łeby i z powrotem w niesprzyjajacych warunkach uwalona byla po sam dach ,ale skoro mowisz ,ze i tak nie bylo zle to sympatycznie ja tez nie moglem sie napatrzec na to nisko lezace cos za mna przod i tyl rewelka a stal dalbym szeroka wtedy bedzie ogolnie naprawde niezle.Pozdrawiam i do zobaczeniaWitam kolege natknelem sie na ciebie przez przypadek na forum. golfik na zywo jeszcze lepiej wyglada bardo mi sie podobal jal jechalem za toba ale ciekawilo mnie jaki masz front dlatego cie wyprzedzilem. A pozniej w nowogardzie ja odbilem na stargard a ty jak widze na szczecin.Pozdrawiam i do zobaczenia kiedys tam byc moze na tej samej trasie
Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 17:21 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
Witam stal byla tylko narazie bo jak go skladalem to je tylko tymczasowo zalozylem tak to sa juz zalozone atsy pozdrawiam
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;