wymiana oleju w skrzyni biegow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomekh_1990
- Ma gadane
panowie pisałem już kilka razy
olej w skrzyni zaleca się wymieniać , czytałem ze olej w silniku to morze być minerał nawet od kombajnu ale w skrzyni musi być super dobry
moja skrzynia chodziła ciężko zwłaszcza kiedy auto sie nagrzało po wymianie oleju na mobil 1 pełen syntetyk <olej do skrzyń automatycznych i systemów hydraulicznych wspomagań to to samo co do manualni tylko za litr 25 zł a nie 50 zł>
skrzynia zaczęła jedwabiście pracować i tak jest od roku
olej w skrzyni zaleca się wymieniać , czytałem ze olej w silniku to morze być minerał nawet od kombajnu ale w skrzyni musi być super dobry
moja skrzynia chodziła ciężko zwłaszcza kiedy auto sie nagrzało po wymianie oleju na mobil 1 pełen syntetyk <olej do skrzyń automatycznych i systemów hydraulicznych wspomagań to to samo co do manualni tylko za litr 25 zł a nie 50 zł>
skrzynia zaczęła jedwabiście pracować i tak jest od roku
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
koledzy to teraz mi powiedzcie co to jest za korek, taki plastikowy, bialy z zawleczka na gorze skrzyni! nie mam teraz aparatu zeby wrzucic fotke, ogulnie, ja wsadzisz glowe pod maske patrzac z gory na skrzynie, jest taki bialy korek z zawleczka, w ksztalcie imbusa. wyciaglem go, patrze do srodka a tam sucho!!!! chodzi o Mk 3 1.9D.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Albo nie szukałeś, albo nie wiesz, gdzie jest szukajka, albo nie potrafisz poslugiwać się popularnymi wyszykiwarkami jak np. google. W ciagu 5s. znalazłem co najmiej kilka tematów odpowiadających na Twoje pytanie. Szukajka jest na dole strony jakby co (wszyszukiwarka goolge). A wpisane przeze mnie hasło to "plastikowy korek w skrzyni" - proste nie?