Woda mnie zalewa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
Woda mnie zalewa
Siemka Kupilem jakies 3 dni temu golfa 2 GT, 5d, i z tylu od strony pasarzera mam potop woda mi sie tam jakos dostaje jaka moze byc to przyczyna autem nie jerzdze a woda sie pokazuje. wczoraj usunolem trochce tej wody a dzisiaj rano znowu mam potop. napiszczie co moze byc przyczyna i jak najlepiej to usunac albo jak sprawdzic gdzie i co przecieka oraz jak to wysuszyc. DZieki Pozdrawiam
Danger War Machine Incoming
poszukaj w archiwum bylo juz sporo na ten temat...
Jak piszesz masz golfa 5 drzwiowego czyli praktycznie na 100% cieknie Ci z tylnych drzwi. Popuscila ci folia ochronna pod tapicerka. Sprawdz tez doleganie dolnej uszczelki do szyby w tylnych drzwiach. Najlepiej bedzie jednak jak wezmiesz weza z woda i zaczniesz lac po drzwiach, a ktos bedzie siedzial w srodku i patrzyl gdzie przecieka.
a co do osuszenia to zima mozesz miec klopot. Rozbierz dol, wyciag taka zolta gabke i osusz ja w domu, ona pewnie najwiecej wody wchlonela. a reszte sprobuj jakos powycierac szmatami.
Jak piszesz masz golfa 5 drzwiowego czyli praktycznie na 100% cieknie Ci z tylnych drzwi. Popuscila ci folia ochronna pod tapicerka. Sprawdz tez doleganie dolnej uszczelki do szyby w tylnych drzwiach. Najlepiej bedzie jednak jak wezmiesz weza z woda i zaczniesz lac po drzwiach, a ktos bedzie siedzial w srodku i patrzyl gdzie przecieka.
a co do osuszenia to zima mozesz miec klopot. Rozbierz dol, wyciag taka zolta gabke i osusz ja w domu, ona pewnie najwiecej wody wchlonela. a reszte sprobuj jakos powycierac szmatami.
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- SEBASTIANVW
- WOLFSBURG EDITION