[ mkII ] Elektryczne szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[ mkII ] Elektryczne szyby
Witam mam elektryczne szyby, najprawdopodobniej są z Seata Ibizy... Chce je zamontować do mojego autka (Golf 2) I prosiłbym o pomoc w wyborze przełączników. Tak żebym mógł od strony kierowcy obsługiwać obydwie szyby.
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 14:18 przez horto_magico, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak pasują to kup przełaczniki oryginalne od vw/seata takie jak były w dwójce. jak niemasz konsoli z ejscem na przełaczniki to proponuje zamontowac je obok innych przełaczników przy zegarach<pasuja idalnie i wygladają jak ori>horto_magico pisze:Dostałem je jak kupowałem auto. Koleś mówił że pasują, miał je zakładać ale nie zadażył... Mam tylko to co widać na zdjeciu. I chce żebyście mi polecili przełaczniki.
pozdro
1.szyna jest montowana na 2 śruby zamiast na 4, ale to nie problem.
2. wózek pasuje do szyby w sam raz
3. jest inna długość szyny, nie będzie się otwierać do końca, czyli zimny łokieć odpada
4. gruby silniczek jakoś zamontował, u mnie niestety sie nie zmieścił (fabryczne są mniejsze).
2. wózek pasuje do szyby w sam raz
3. jest inna długość szyny, nie będzie się otwierać do końca, czyli zimny łokieć odpada
4. gruby silniczek jakoś zamontował, u mnie niestety sie nie zmieścił (fabryczne są mniejsze).
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
mate64, ma rację.Da sie zamontować,ale do końca nie chodzi jak powinno.Miałem taki podnośnik awaryjnie od strony kierowcy.Co do przycisków to w sklepie można kupić zaminniki toprana lub hans priesta za 20 zł.Mam takie już ponad rok.Z obserwacji jednak widzę że przydałby się przekaznik,styki sie wypalają i trzeba czyścić.
Nie pasują idalnie,są mniejsze i latają.dogu18 pisze:jak pasują to kup przełaczniki oryginalne od vw/seata takie jak były w dwójce. jak niemasz konsoli z ejscem na przełaczniki to proponuje zamontowac je obok innych przełaczników przy zegarach<pasuja idalnie i wygladają jak ori>
-
- Ma gadane
tylko pytanei co to ma wspolnego ze stylem?!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !