[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
-
- Nowicjusz
Mam pytanie gdzie byla robiona sesja bo coś mi się miejsce znajome wydaje
Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 22:23 przez MARCIN_VW, łącznie zmieniany 1 raz.
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
czas troszkę odświeżyć
Najzabawniejsze jest to że doszła blacha US którą wcześniej pokazałem i co sie okazało [po 3 dniach sie kapnąłem :wstyd: ] że są złe numery rejestracyjne :S zamiast 17MC przysłali 16MC ale nowa blaszka już w domu czeka na założenie
Ogólnie to sytuacja przed vwmanią napięta jak baranie jajka klapę trzeba jeszcze spolerować, dorobić uchwyty od blendy, przeciągnąć instalacje podłączyć to co trzeba i ogarnąć otwieranie zamka [chce zrobić na oryginalnych siłownika] mam nadzieje że sie wyrobię ;]
Nastąpiły także zmiany w klapie: została zaspawana wycieraczka i wywalony zamek z blendy, szyba z lotką US została wywalona [jest na sprzedaż jakby co ] wstawiłem szybę ze stopem i lotką od GTI
blęda już zmatowana przygotowana do polerki teraz dorobić uchwyty
jutro siędzę do upadłego po pracy aż skończę
Była także zmiana jednostki sterującej na JVC KD-AVX11
tu jeszcze fotka z VW Pikniku w Pasłęku
Najzabawniejsze jest to że doszła blacha US którą wcześniej pokazałem i co sie okazało [po 3 dniach sie kapnąłem :wstyd: ] że są złe numery rejestracyjne :S zamiast 17MC przysłali 16MC ale nowa blaszka już w domu czeka na założenie
Ogólnie to sytuacja przed vwmanią napięta jak baranie jajka klapę trzeba jeszcze spolerować, dorobić uchwyty od blendy, przeciągnąć instalacje podłączyć to co trzeba i ogarnąć otwieranie zamka [chce zrobić na oryginalnych siłownika] mam nadzieje że sie wyrobię ;]
Nastąpiły także zmiany w klapie: została zaspawana wycieraczka i wywalony zamek z blendy, szyba z lotką US została wywalona [jest na sprzedaż jakby co ] wstawiłem szybę ze stopem i lotką od GTI
blęda już zmatowana przygotowana do polerki teraz dorobić uchwyty
jutro siędzę do upadłego po pracy aż skończę
Była także zmiana jednostki sterującej na JVC KD-AVX11
tu jeszcze fotka z VW Pikniku w Pasłęku
w gdańsku na porcie kontenerowym [tak to sie chyba nazywa]MARCIN_VW pisze:Mam pytanie gdzie byla robiona sesja bo coś mi się miejsce znajome wydaje
raczej niegolfiarz555555 pisze:To chyba ciebie widziałem w głogowe na gwiaździstej w środę.
Ostatnio zmieniony wt lip 28, 2009 23:09 przez noname_conek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
czarne kierunki lepiej wygladały teraz to juz za duzo chyba tych kolorów na froncie... i w ogole.. taka moja sugestia :> a na wczesniejszych fotkach to kosa
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- noname_conek
- Gadatliwa bestia