[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
ładna sesyjka
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
- Maciek23
- Forum Master
BArdzo mi sie podoba golfik. W sumie oba mi sie podobaja ale napisze ze jeden zeby w drugim temacie tez troche pospamowac
Dobre posuniecie bylo z pomalowaniem kol w czerwien. No i o US klapie tez wspomniec musze ze robi super robote
Jeszcze na mp3.info proponuje posluchac Hesik - GTI. Koles spiewa o najlepszej furze w najlepszym kolorze
Dobre posuniecie bylo z pomalowaniem kol w czerwien. No i o US klapie tez wspomniec musze ze robi super robote
Jeszcze na mp3.info proponuje posluchac Hesik - GTI. Koles spiewa o najlepszej furze w najlepszym kolorze
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 20:22 przez Maciek23, łącznie zmieniany 2 razy.
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
Ostatnio przez przypadek przypomniało mi sie że kiedyś kupiłem rozpórkę i miałem ją montować i całkiem o niej zapomniałem i leżała od maja w piwnicy oryginalnie była w kolorze srebrnym ale pomalowana została proszkowo na kolor czerwony i w tym tyg na pewno ją zamocuje
doszły także sportowe pasy SCHROTH z elektrycznymi napinaczami [narazie 1 sztuka i szukam 2giej] do puki nie znajdę drugiego kompletu to narazie modzę przycisk na konsolę którym, będa załączane napinacze, nie ma to być jakiś zwykły przełącznik tylko ma wyglądać prawie jak oryginał wiec trochę trzeba będzie pokombinować oczywiście pochwalę sie jak wszystko skończę narazie jedna fotka
doszły także sportowe pasy SCHROTH z elektrycznymi napinaczami [narazie 1 sztuka i szukam 2giej] do puki nie znajdę drugiego kompletu to narazie modzę przycisk na konsolę którym, będa załączane napinacze, nie ma to być jakiś zwykły przełącznik tylko ma wyglądać prawie jak oryginał wiec trochę trzeba będzie pokombinować oczywiście pochwalę sie jak wszystko skończę narazie jedna fotka
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
Wczoraj znalazł sie czas na zamocowanie rozpórki ;] przymocowałem na 4 imbusowe śruby oczywiście o zwiększonej twardości [12.9 ]
Zabrałem sie także za przymiarkę pasów bo aby zamocować poprawnie elektryczne napinacze podobno trzeba ciąć słupki a do tego nie mogłem dopuścić wiec został dorobiony z blachy kwasowej [3mm] taki uchwyt :
dzisiaj będę go demontował i jutro będzie pomalowany proszkowo na czarno ;]
tak to mniej więcej będzie wyglądało
przycisk już skończony, przewody w aucie pociągnięte teraz tylko podłączyć
Zabrałem sie także za przymiarkę pasów bo aby zamocować poprawnie elektryczne napinacze podobno trzeba ciąć słupki a do tego nie mogłem dopuścić wiec został dorobiony z blachy kwasowej [3mm] taki uchwyt :
dzisiaj będę go demontował i jutro będzie pomalowany proszkowo na czarno ;]
tak to mniej więcej będzie wyglądało
przycisk już skończony, przewody w aucie pociągnięte teraz tylko podłączyć
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
Jakoś mi to nie pasi do ogólnego wyglądu auta no ale bezpieczeństwo to podstawa no i oczywiście kolejna dobra robota wykonana przy golfikunoname_conek pisze:Zabrałem sie także za przymiarkę pasów
Da się jakoś odczuć poprawę właściwości jezdnych po zamontowaniu?noname_conek pisze:Wczoraj znalazł sie czas na zamocowanie rozpórki
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2009 20:08 przez becior, łącznie zmieniany 2 razy.
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[