5 minut jazdy i temperatura pokazuje 3/4 wskaznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
5 minut jazdy i temperatura pokazuje 3/4 wskaznika
Witam.Po odpaleniu auta dojezdzam do pracy w 5 minut a na wskazniku temperatura zwieksza sie do 3/4 wskaznika.Dzisiaj wymienilem czujnik temperatury ale dalej jest to samo. O co chodzi ?
na jednym i drugim czujniku jest tak samo a jak odlacze od niego kabelek to wskaznik opada ale zauwazylem ze jest jeszcze jeden taki sam czujnik ale przy wezu ktory idzie do nagrzewnicy. Co to jest za czujnik ? Wyglada tak samo jak ten co dzisiaj wymienialem.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 18:56 ]
Niewiem jakiej firmy ale wiem ze kosztowal 8 zl.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 18:56 ]
bodzio_j pisze:GOFER 1, Też kupiłem nowy czujnik i pokazuje za dużo.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 18:54 ]
A jakiej firmy ten czujnik? Nie HP prztpadkiem?
Niewiem jakiej firmy ale wiem ze kosztowal 8 zl.
GOFER 1 pisze:na jednym i drugim czujniku jest tak samo a jak odlacze od niego kabelek to wskaznik opada ale zauwazylem ze jest jeszcze jeden taki sam czujnik ale przy wezu ktory idzie do nagrzewnicy. Co to jest za czujnik ? Wyglada tak samo jak ten co dzisiaj wymienialem.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 18:56 ]bodzio_j pisze:GOFER 1, Też kupiłem nowy czujnik i pokazuje za dużo.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 18:54 ]
A jakiej firmy ten czujnik? Nie HP prztpadkiem?
być może masz walnięty wskażnik temp. na desce, a czy mówiłeś o tych czujnikach?(foto)
...