heh no to nawet nie wiedzialem, jeszcze jestem lama w tych tematach ale szybko sie ucze :>
limitowana to znaczy jaka? lepsza, gorsza?
odklejanie naklejek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ok dzieki, przeszukalem forum i juz znam wszystkie bajerki new orleans heh no coz w takim razie chyba nie bede zdzieral tych nalepek
W takim razie mam jeszcze pytanie z innej beczki zeby nie zakladac nowego tematu i nie robic smieci na forum - na radiu mam safe1. Radio orginalne itd. W jednym warsztacie dowiedzialem sie ze mozna kod sciagnac jesli radio jest orginalne na podstawie numeru nadwozia. Prawda to? :> A jesli tak to prosze o podanie sposobu na wprowadzenie odpowiedniego klucza na podstawie numeru nadwozia:)
W takim razie mam jeszcze pytanie z innej beczki zeby nie zakladac nowego tematu i nie robic smieci na forum - na radiu mam safe1. Radio orginalne itd. W jednym warsztacie dowiedzialem sie ze mozna kod sciagnac jesli radio jest orginalne na podstawie numeru nadwozia. Prawda to? :> A jesli tak to prosze o podanie sposobu na wprowadzenie odpowiedniego klucza na podstawie numeru nadwozia:)
Ja usuwałem napis "specjal". Podgrzewanie suszarka nic nie daje - przynajmniej w taką pogode. Usunałem naklejke za pomocą dezodorantu (mieszanina alkoholi jako medium w dezodorancie) w spraju i skrobaczki do szyb. Pryskałem na naklejke i zdrapywałem skrobaczką folię. Poźniej też też dezorantem i ścierą usunałem warstwe kleju. Na koniec przemyłem benzynką i przetarłem pastą. W sumie 15 min roboty. Efekt jest dosyć ciekawy, bo został ślad napisu w wyniku wypłowienia lakieru poza naklejką.