Jutro wrzuce bo dzisiaj mi sie szukać coś nie chciało i nadal nie chce ale kozacko by wyglądał...k3fir pisze:GoBoss_malbork, hmm wrzuc jakies foty tego
Wg. mnie ten grill tu nie pasuje... taka ch*jnia bez listwy i brązowy do tego :green_fuck:
Moderator: G0 Karcio
Jutro wrzuce bo dzisiaj mi sie szukać coś nie chciało i nadal nie chce ale kozacko by wyglądał...k3fir pisze:GoBoss_malbork, hmm wrzuc jakies foty tego
No na lepszym osprzęcie tak, ale bazowo jednostki były takie same. Szczerze to jestem bardzo zawiedziony, bo czasy od kreski do kreski k3fir ma lepsze. Nie wiem, może ma na to wpływ kondycja silnika, a może strojenie, bo strojony był na silniku poprzednim, ktory był w stanie agonii. A może k3firowa skrzynia tak daje rady. Bo powiemże 2 pierwsze biegi to mi odchodził bez problemu, dopiero na trójce go doganiałem :)Zaobaczymy. Jak bóg pozwoli a matka boska pienieżna da to kapitalka silnika, wydech jakiś bardziej firmowy i jeszcze raz strojenieMarszall pisze:Ciekawe starty biorac pod uwagę że tauki jest na lepszym osprzęcie i mocniejszej jednostce.
No własnie nie mam kiedy podjechać się zważyć.Marszall pisze:Tauka przyznaj się ile ważysz;>?
A k3fir zrobiłk3fir pisze:ale poznie dal buta i ffffftssssssss
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości