[GOLF MK3] TD Avenue by ernest
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- lunatyk1981
- Ma gadane
- ernest_b3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzięki za miłe słowo, co do planów to leżą do założenia progi gti, ale to po lakierowaniu, dziś jadę założyć baga na dach a w czwartek będzie ori lotka założona, kombinuje jak zrobić różowe halogeny, na słupkach z tyłu napisy hoodride na miejscu ori nazwy edycji, chciałbym też założyć z tyłu helle całe czerwone i przerobić klapę ale us, no i jeszcze tłumik tdinie ma sie co powstydzic takiego golfika, jakie plany jeszcze wobec niego masz ?
bez przerwyPodoba mi sie furka. Powiedz mi ludziska sie gapia jak jedziesz?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2215317#2215317
Polerowanie felg - gg 2884231
- lunatyk1981
- Ma gadane
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
ja u siebie rozklejalem to musisz byc ostrozny z nimi gotowalem je dlugo,stoniowo podwazajac delikatnie-u Ciebie moze slabiej trzymac,nie ma reguly chyba i dobrze doczyscic szklo pozniej z szarego kleju trzeba,bo ja np mam smoked a jak sie przypatrze to widze kawaleczki szarego na szle w miejscu gdzie byl klejony..moze scansolem by szlo to zedrzec szybciej niz skrobac nozykiem tylko,bo brzeg klosza jest miejscami chropowaty i nei wszedzie moglem doczyscic
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- ernest_b3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kiedyś próbowałem rozkleić jakoś mi nie szło i odpuściłem, przyszła zima i szkło pękło w miejscu gdzie podważałem ale co tam, jest ryzyko jest zabawa, podejdę do tematu jeszcze razMaciek23 pisze:ernest_b3 napisał/a:
kombinuje jak zrobić różowe halogeny
rozkleic szkla, w srodku pomalowac na rozowo (procz soczewki oczywiscie ) i zlozyc wszystko no i zasilikonowac bezbarwnym silikonem
generalnie trzeba pociąć klapę na puzzle i od nowa je poskładać w troche inny sposób, postaram się robić fotkilunatyk1981 pisze:ciekawie sie zapowiada, bede dalej obserwowal. "przerobić klapę ale us," ze zwyklej ? hmm nie mam pojecia jak to sie robi wiec moze dla przyszlych pokolen pokusisz sie o tutorial podczas rzezbienia ?
Dzięki, mam nadzieję że się nie zawiedziesz_Chudy_ pisze:Dla mnie gofer miażdży: Vento front, biały kolor, różowe fele no i konkret gleba...... Będę obserwował temat na bieżąco bo z planów wynika, że będzie jeszcze ciekawiej
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2215317#2215317
- Maciek23
- Forum Master
Jest bardziej radykalny sposob na te szkla. Brzeszczotem tniesz plastik przy szkle i ladnie odchodzi a potem masz rowna powierzchnie zeby to skleic idealnie. Ja tak u siebie robilem jak bralem obudowy od ori kierunkow do tych smieszych zamiennikow depo bo popekaly mi zaczepy. Z ori kierunkow nie da rade latwo odkleic szkiel. Wogole sie zastanawiam czy da rade je odkleic jakos hehe chyba tylko przez gotowanie Jak te plastiki nawet nie chcialy peknac jak je cegla rzucalem Co ori to ori
Dla mnie to fele prezentuja sie SUPER! Zmiana koloru plany niezle
Rozowe halogeny dobry pomysl!! Dasz rade Ja gotowalem ori halog i udalo sie
Powodzenia w modach
Rozowe halogeny dobry pomysl!! Dasz rade Ja gotowalem ori halog i udalo sie
Powodzenia w modach
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!