Tak nisko to bym taśmą nie zaklejał,bo w misce olej się chlupie i jak zachlapie taśmę to ona się odklei.Wysoko tak jak teraz-nic nie grozi.
U mnie zatrzask przy uchwycie bagnetu się ułamał i bagnet cały czas wysuwa się kilka cm-ani kropli na zewnątrz.
Ostatnio zmieniony czw sie 20, 2009 21:07 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
Zielony GTD-ARL 315HP/615Nm + Climatronic + grzane skóry i inne wodotryski
lukker, a jak sprawdzisz poziom oleju ? jestes kierowca zachowuj się poważnie to jedna z niajważniejszych czynności przy aucie ;P oczyść wszystko i zaklej izolacja jak kolega pisze wyżej albo jakimś klejem typu POXIpol i tyle....
Napisałem że chodzi mi o prowizorkę, żebym mógł jutro podjechać do sklepu i kupić tą obudowę, tylko teraz lata ona luźno z bagnetem i boje się że od wstrząsów gdzieś mi to jutro wypadnie.
Pewnikiem na tej rurce jest jakiś oring i zapiekł się na amen.Musisz z tym trochę powalczyć i powinno puścić,bo na rysunku nie widać,że by był czymś przykręcony.Może jakiś zatrzask...?
Zielony GTD-ARL 315HP/615Nm + Climatronic + grzane skóry i inne wodotryski
kolego jedź do Inter Carsu i kup nową osłonę. Znajomy kiedyś kupował i dał chyba ok 10 zł więc to nie majątek. zapewne nie będą mieli od ręki ale na drugi dzień powinna przyjść..