Pojawił mi się niedawno problem z kontrolką od recznego, otórz jak przyśpieszam na 1,2 i 3 biegu sczególnie po górke to zaczyna się zapalac kontrolka od recznęgo lub mrygać Poźniej jak jade ze stałą predkąścią to jest ok. Nie wiem gdzie szukać przyczyny proszę o poradę (passat B4 1,9 tdi 1z)
Pozdr
Kontrolka od ręcznego?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pewnie masz za mało płynu hamulcowego w zbiorniczku. Lub też nadszedł czas na wymianę klocków.
Ostatnio zmieniony pt sie 21, 2009 08:11 przez zooler86, łącznie zmieniany 1 raz.
- j_a_r_o_o_o
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
tg, coś mi się widzi ze kolega nie dolewał dawno płynu płynu masz za malo i jak jedziesz szybko to sie "przechyla" tak jak z benzyną jak jedziesz w górę albo w dół raz wiecej raz mniej a co do przyśpieszania to logika -> co sie z toba dzieje jak przyśpieszasz? wciska cię do siedzenia no i tak samo z płynem
[ Dodano: 21 Sie 2009 21:36 ]
Freeq, kolega juz ci odpowiedział co będzie przyczyną :
[ Dodano: 21 Sie 2009 21:36 ]
Freeq, kolega juz ci odpowiedział co będzie przyczyną :
pewnie sie przetarł czujnik ewentualnie nie łączy cośj_a_r_o_o_o pisze:sprawdz ten dinks na ktory opuszcza sie rekojesc recznego, czasami on moze byc winien
passat b5 115KM AZM 2003r