Golf MKI 4x4 ~ 11.5sec do 200
Moderator: G0 Karcio
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Moge napisac ze bede robil z fwd rwd, przynajmniej taki jest plan. Szczegoly beda jak zaloze nowy temat.tauka pisze:olozwirski, A co to za projekcik jak można wiedzieć?? No chyba że bedzie jakiś suprise...
No niestety nie moglem byc. Po zdjeciach i opowiesciach widze ze fajna imprezka byladjtom pisze:rozglądalismy sie za Wami mocno na manii ale skonczyło sie na smsach
Potraktuje to jak dobry zartcowboy pisze:dawaj ja na rozete do Wróbla, zrobi sie jakieś 1:18olozwirski pisze:Pracuje nad innym moim projektem i jedynka przestala mnie krecic
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Ja tez nie. Ale zeby nie bylo slodko to zycia ciag dalszy.cowboy pisze:zycie zycie jest nowelą.... której nigdy nie masz dosyć
mam nadzieje, ze strojenie nie bedzie sią ciągnąc jak serial klan
Nowe wiadomosci, cos sie spalilo w vemsie, juz jest naprawiony. Wojtek mi mowil jak sie nazywa ten spalony uklad, moze napisze. To juz drugi raz, ale mam nadzieje ze nie to co ostatnim razem bo tamta naprawa kosztowala mnie rowno 1000
Samochod znowu byl na hamowni, doladowanie 1.4 bara moc 330KM i tylez samo NM. Czyli sporo za malo, przypomne ze moj poprzedni silnik tez 2.0 przy 1.3 bara mial 370/420. Co ciekawe sprezarka nie chciala napompowac wiecej, nawet przy zamknietym WG. Zeby nie opowiadac dlugo tej histori, samochod zostal przejrzany na hamowni na wszystkie mozliwe sposoby, telefony do fachowcow nie pomogly i trzeba sie bylo zawijac do domu. Okazalo sie ze jest pekniety kolektor ssacy, ale z tego co wiem to normalna przypadlosc, nawet w drogich hiper super customowych sie zdaza. Plan to oczywiscie zalatac go i stroic jeszcze raz.
czyli jednak dobra diagnoza z ta nieszczelnością w dolocie... czy on sie rozszczelnił, czy od początku popuszczał sobie gdzieś na spawie ?olozwirski pisze:Okazalo sie ze jest pekniety kolektor ssacy, ale z tego co wiem to normalna przypadlosc, nawet w drogich hiper super customowych sie zdaza. Plan to oczywiscie zalatac go i stroic jeszcze raz
co do VEMS-a, to nowy podobno za 2300 PLN do kupienia jest...
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Vems naprawiony, kolektor tez, zostaly dospawane dodatkowe wzmacniajace zeberka i jest git, nie puchnie nawet przy 2.2 baracowboy pisze:czyli jednak dobra diagnoza z ta nieszczelnością w dolocie... czy on sie rozszczelnił, czy od początku popuszczał sobie gdzieś na spawie ?olozwirski pisze:Okazalo sie ze jest pekniety kolektor ssacy, ale z tego co wiem to normalna przypadlosc, nawet w drogich hiper super customowych sie zdaza. Plan to oczywiscie zalatac go i stroic jeszcze raz
co do VEMS-a, to nowy podobno za 2300 PLN do kupienia jest...
Tak, ladowane bylo 2.2 bara przez chwile, a to dlatego ze przy probach po naprawieniu kolektora zaczely sie jakies spadki momentu obrotowego, nie dawalo rady ogarnac cisnienia. Zawor upuszczajacy spaliny (autobahn88 60mm) okazal sie byc zle zlozony i w membrama sie poluzowala... Po odpieciu WG sprezarka wkrecala sie jak glupia, pomiar zostal przerwany. Ale widac ze turbo ma potencjal
Znowu na tarczy. Plany sa takie ze moze jak sie da to kupic nowa mambrame do WG i zlozyc to lepiej niz w fabryce lub inny zawor. Od niedawna mamy przedstawicielstwo w Plosce, ciekawe czy maja czesci www.autobahn88.pl
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
olozwirski, czy ja dobrze widze ze moment wyniosl prawie 480 Nm?? a do ile planujecie krecic motor? bo z tego co widac raczej nie wyglada na to by po przekroczeniu 5k zaczna parametry spadac ciekawie sie zapowiada. powodzenia przy szukaniu cześci
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra