[1Z] Dymienie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[1Z] Dymienie
Panowie mam problem albo i zagadkę.
W moim 1Z dzieje się ciekawa magia,jak temperatura na budzikach jest kreskę przed 90st,to przy dynamicznym dodaniu gazu dymienie prawie nie występuje,ale gdybym tak sie za kimś puscił 160-170km przez jakiś czas,albo trasa 140,temp wzrasta na 90 lub kreskę nad,to oczywiście normalne,ale wtedy zaczyna kopcić dosłownie,przy deptaniu batory,ale gdy temp spadnie poniżej 90(o grubość wskazówki) wszystko wraca do normy.
Ktoś ma pomysł na to z czego to się robi?.
W moim 1Z dzieje się ciekawa magia,jak temperatura na budzikach jest kreskę przed 90st,to przy dynamicznym dodaniu gazu dymienie prawie nie występuje,ale gdybym tak sie za kimś puscił 160-170km przez jakiś czas,albo trasa 140,temp wzrasta na 90 lub kreskę nad,to oczywiście normalne,ale wtedy zaczyna kopcić dosłownie,przy deptaniu batory,ale gdy temp spadnie poniżej 90(o grubość wskazówki) wszystko wraca do normy.
Ktoś ma pomysł na to z czego to się robi?.
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Znaczy IC mi nie wyrabia?
Kur... logów nie mogę zrobić bo mi komunikację zrywa, i tak tylko grupa 00..........
Ale przed wymianą rozrządu takie akcję sie nie robiły,początek wtrysku mam 32,ta wiem że za wczesny.
Kur... logów nie mogę zrobić bo mi komunikację zrywa, i tak tylko grupa 00..........
Ale przed wymianą rozrządu takie akcję sie nie robiły,początek wtrysku mam 32,ta wiem że za wczesny.
Ostatnio zmieniony ndz sie 23, 2009 23:41 przez Audik, łącznie zmieniany 2 razy.
- bradley
- Forum Master
Ta sprawe tez ogarnij. Jak mialem taki kat (po wymianie wtryskiwaczy na 216tki) to tez podkapcal.Audik pisze:początek wtrysku mam 32,ta wiem że za wczesny.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]