Crash test VW Golfa III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Powiem ci ku_bi że to jest ważne, ale patrzać na tego golfa i predkość to jak byś uderzył na czołowo powiedzmy ty 60 i z przeciwka też z 60 to jest predkośc koło 120 suma wieć nie wiem czy by coś z ciebie zostało. A odpowiedz sobie czy ktos jezdzi w Polsce jeszcze Golfami zgodnie z przepisami czyli w terenie zabudowanym 50. Powiem Ci szczerze sam jezdze Golfem III 1.4 i ostanio przy małym ruchu z Krosna do Rybnika( bo tutaj pracuje) 300km jest w sumie przejechałem w 3 godziny. Odkąd zamontowałem CB to jakos mnie troche korci aby przycisnąć na gaz, ale po obejrzeniu tego crash testu troche mnie to przeraziło. Pozdrawiam wszystkich miłośników VW
a wiec tak moze pokaze wam crash test mojego Ventka 13.11.2005 (to prawie jak golf3 ):( i dziadek wlaczajacy za pozno kierunek trzeba bylo gdzies uciekac wybralem slup(lampa nowa na nitach) udezenie okolo 55km/h.
Lampa sie ladnie zgiela i walnela na ulice poduszki nie wyszczelily :/
zdjecia slaba jakos bo robione telefonem bylem wdepresji i nie myslalem o robieniu normalnym aparacikiem aleVento juz ladnie chula i wyglada co naj wazniejsze
(a i z silnikiem nic sie nie stalo na szczescie zero przesuniecia czy zdeformowania ramy )
Jedynie co mnie bolalo to glowa okolica szyji, partnerki obok to samo i plecy kregoslup. Ale tesciowa to rehabilitantka to ladny masazyk zrobila i luzik
Nikomu czegos takiego nie zycze
Pozdro for all members
Lampa sie ladnie zgiela i walnela na ulice poduszki nie wyszczelily :/
zdjecia slaba jakos bo robione telefonem bylem wdepresji i nie myslalem o robieniu normalnym aparacikiem aleVento juz ladnie chula i wyglada co naj wazniejsze
(a i z silnikiem nic sie nie stalo na szczescie zero przesuniecia czy zdeformowania ramy )
Jedynie co mnie bolalo to glowa okolica szyji, partnerki obok to samo i plecy kregoslup. Ale tesciowa to rehabilitantka to ladny masazyk zrobila i luzik
Nikomu czegos takiego nie zycze
Pozdro for all members
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VW Vento User