Stuki w golfie III pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Stuki w golfie III pomocy
witam forumowiczow
prosze o pomoc w diagnozie, probowalem cos znalezc na forum, ale nic nie pasuje do mojego opisu
otoz stuki dobiegaja z przodu od strony pasazera, im szybciej jedzie auto, tym szybciej stuka, pasazer twierdzi ze odczuwa stukanie w podlodze, przy predkosci 110 stuki 'przenosza' sie na kierownice w formie drgan, zauwazylem ze przy cofaniu stukow nie slychac i na podnosniku tez
bylem u kilku mechanikow i zaden z nich nic konkretnego nie powiedzial :niewiem: : do wymiany prawa polos, albo przeguby, a nawet kolumna kierownicza, jeden powiedzial zeby jezdzic az sie rozwali i bedzie wiadomo co bylo, na stacji diagnostycznej wszystko ok, zrobilem juz przy tym stukaniu ok 4k km, ale coraz glosniej musze sluchac radia
golf III 140k km
prosze o pomoc w diagnozie, probowalem cos znalezc na forum, ale nic nie pasuje do mojego opisu
otoz stuki dobiegaja z przodu od strony pasazera, im szybciej jedzie auto, tym szybciej stuka, pasazer twierdzi ze odczuwa stukanie w podlodze, przy predkosci 110 stuki 'przenosza' sie na kierownice w formie drgan, zauwazylem ze przy cofaniu stukow nie slychac i na podnosniku tez
bylem u kilku mechanikow i zaden z nich nic konkretnego nie powiedzial :niewiem: : do wymiany prawa polos, albo przeguby, a nawet kolumna kierownicza, jeden powiedzial zeby jezdzic az sie rozwali i bedzie wiadomo co bylo, na stacji diagnostycznej wszystko ok, zrobilem juz przy tym stukaniu ok 4k km, ale coraz glosniej musze sluchac radia
golf III 140k km
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam.podobnie mialem u siebie,stuki narastajace razem z predkascia a pasazer siedzacy z prawej strony wyjatkowo to odczuwal, jak sie okazalo sprawca byla krzywa felga Moze warto to sprawdzic Wystarczy na test przelozyk kolo z tylu i po problemie, a dodam jeszcze ze u mnie wywazarka nie pokazala ze felga jest krzywa, dalo sie wywazyc
przegub wewntrzny i bylo!!!!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !