MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
struna7, e tam ale ile Tauka z tym golfem sie użera ale jaki efekt szkoda by było go na fanty odac lepiej juz komuś opchac i niech sie cieszy inna osoba niz rozebrac i na fanty szkoda takiego gofika naprawe
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
ta, niech tauka oglada ja na zlotach, niech keidys przypadkiem wyprzediz gdzies w pl na drodze, po co, zeby nerwy se znow popsucJeżu pisze:niech sie cieszy inna osoba
odzyskac kasy ile wlezie i tyle
a jak ktos chce wyaps fure to niech se zrobi od podstaw, a nie, pytasz łebka na zlocie jak tam swap przebiegal w vr-ze a on maske zamyka bo nie wie gdzie sie olej nalewa
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
to było dobre.struna7 pisze:pytasz łebka na zlocie jak tam swap przebiegal w vr-ze a on maske zamyka bo nie wie gdzie sie olej nalewa
szkoda ze tak późno. Załuje że nie na początku roku była ta decyzja. Ale człowiek do wszystkiego musi dojrzeć.struna7 pisze:wreszcie jakas rozsadna decyzja
No niestety nie przejdzie. Mam małe wahania ale już postanowione.k3fir pisze:pozniej mu przejdzie
niee. Nie chcem grosza już włożyć w te auto.Marszall pisze:Nie lepiej zrobić
Marszall pisze:opchnąć w całości jak już co?
Prosze bardzo. JAk jest chętny to za 8k tak jak stoi + pakuje do bagażnika 2 x 16V na cześci i co tam jeszcze wejdzie a znajdę w garazu.
No może i tak. Ale już wtedy nie moja sprawa co gośc z nim zrobi. Moze opowiadać bajki, każdy i tak będzie znał historię auta:) Chociaż nie ukraywam, że najchętniej pozbyłbym się go tak żeby nawet żyletki po nim nie pozostały. Ale mam go już tak dość, że nawet nie mam ochoty go rozebrać.struna7 pisze:ta, niech tauka oglada ja na zlotach, niech keidys przypadkiem wyprzediz gdzies w pl na drodze, po co, zeby nerwy se znow popsuc
Momo, ze całkiem świetnie się ostatnimi czasy sprawuje
To fakt że każdy musi do tego dojżeć, ja w golfa wsadam duże pieniądze i każdą wolną chwile, toteż zdziwiło moją dziewczyne jak powiedziałęm że bede go sprzedawał.
Popprostu zrobiłęm w nim co chciałem zrobić (jeszcze pare rzeczy zostało) dokonałem własnoręcznie swapa i można powiedzieć że projekt jest zakończony trzeba brać się za następne auto.
Ale ja za duzo sie męczyłem wkładająć wszystko w srebrnego żeby mi sie teraz chciało wszystko rozkręcać i sprzedawać na części
Popprostu zrobiłęm w nim co chciałem zrobić (jeszcze pare rzeczy zostało) dokonałem własnoręcznie swapa i można powiedzieć że projekt jest zakończony trzeba brać się za następne auto.
Ale ja za duzo sie męczyłem wkładająć wszystko w srebrnego żeby mi sie teraz chciało wszystko rozkręcać i sprzedawać na części
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Bo dostał w tył auta strzał i się nie opłaca robić !!! Poszło na auto kupę szmalu, a czas najwyższy zacząć żyć !!!ozi pisze:Weź mi wyjaśnij dlaczego idzie na części?
tauka, moje zdanie wiesz
Dawaj radio !!!
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
ozi, hmmm no nie wiem jak ci to wyjasnic. Głownym powodem jest strał w tyl. Jest co prawda nieduży, ale przeszła mii ochota.
A co dojechania. Ja jestem w pelni zadowolony, jak bym poprawił jeszcze kilka pierdół, to by było jeszcze lepiej. Akurat walory jezdne to przemawiaja do mnie za tym aby go zostawić.
Ale czas na zmiany. Chcem już cos innego.
A co dojechania. Ja jestem w pelni zadowolony, jak bym poprawił jeszcze kilka pierdół, to by było jeszcze lepiej. Akurat walory jezdne to przemawiaja do mnie za tym aby go zostawić.
Ale czas na zmiany. Chcem już cos innego.