Audi S4 B5 V6 Biturbo by LCQ
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Piekny Marzy mi sie A4 w tym kolorze, oczywiscie w wersji S4 z silnikiem TDI
Ostatnio zmieniony wt wrz 01, 2009 21:29 przez mcsym, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
.Jak S4 albo RS4 to innego silnik niż benzynowego bi-turbo nie widze.Kle kle kle pod maską a na grillu i na klapie znaczek S4mcsym pisze:Piekny Marzy mi sie A4 w tym kolorze, oczywiscie w wersji S4 z silnikiem TDI
Ostatnio zmieniony wt wrz 01, 2009 22:46 przez Pruszkowiak, łącznie zmieniany 2 razy.
umarłbym ze śmiechu jakbym zobaczył takąmcsym pisze:Marzy mi sie A4 w tym kolorze, oczywiscie w wersji S4 z silnikiem TDI
sam program (bez katów) ostrzejszy to ok 320 KM w porywach 330 KM(z resztą wydechu +/-), ICki Rs4 sa bardziej w dni gorące przydatne, ale lepiej żeby były na pokładzie, póki co zbliżają się chłodne dnilolo_golf pisze:To jeszcze dobry cooler i mozesz atakować 300-320KM
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2009 00:18 przez LCQ, łącznie zmieniany 1 raz.
No chłopaki, widzę, że wszyscy jeździcie 250 konnymi furami i taki TDI 150 koni to dla Was śmiech na sali
Absolutnie nie miałem tu na myśli zakładania znaczków, tylko kolor i pakiet (zderzaki,progi). Zresztą stylizowanie swoich samochodów na bogatsze wersje jest dla Was nieporozumieniem, jak widzę, to powinniście wyśmiać 3/4 tego forum
Może jaśniej, podoba mi się audi A4 z pakietem S4 w tym kolorze i może kiedyś uda mi się znaleźć taką audicę (niedawno była na allegro, jakiś miesiąc temu identyczna) i zrobić z siebie pośmiewisko, ale pewnie jakoś to przeżyję.
peace
Absolutnie nie miałem tu na myśli zakładania znaczków, tylko kolor i pakiet (zderzaki,progi). Zresztą stylizowanie swoich samochodów na bogatsze wersje jest dla Was nieporozumieniem, jak widzę, to powinniście wyśmiać 3/4 tego forum
Może jaśniej, podoba mi się audi A4 z pakietem S4 w tym kolorze i może kiedyś uda mi się znaleźć taką audicę (niedawno była na allegro, jakiś miesiąc temu identyczna) i zrobić z siebie pośmiewisko, ale pewnie jakoś to przeżyję.
peace
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
dokładnie opakowanie najważniejsze!Rapix pisze:Kolego 150KM TDI szału nie robi nie jest to wolne auto ale też nie jest niczym kosmicznym jeszcze zależy w jakim opakowaniu....
Po za tym rób sobie z autem co tylko chcesz w końcu jest Twoje
LCQ świetne autko! Miałem okazje po śmigać S aw więc wiem ile przyjemności dostarcza ten samochodzik
no dzięki Rapix , dostarcza sporo , czy aw69 kombinuje na 4++ ??
P.S. co do za corolke masz teraz??
Pozdrawiam
jak dla mnie to na plus jest ten lakiermarcinvvv pisze:Swietny samochod. Mialem okazje jechac taka po programie na 320km .. jest kozak.
Jedyny minus to ten brzydki kolor. ale da sie obejsc ;] pzdr
K04 już na stole leży ??Borys pisze:troche kombinuje:)
P.S. czy te dwie puchy (końcowy/środkowy) nie były czasem z allegro zakupione ???
Ostatnio zmieniony pn wrz 07, 2009 13:42 przez LCQ, łącznie zmieniany 2 razy.