Golf III!!! Zimno !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Golf III!!! Zimno !!!
Witam mam pewien problem Powietrze z nawiewu jest zimne pomomo regilacji pokretlem zimno cieplo. Gadałem z mechanikiem i powiedział mi, że gdzieś za górami i lasami ale przed rzekami (czyli miedzy deską rozdzielczą a nagrzewnicą) jest jakaś magiczna klapka która może się do końca nie otwierać i dzięki temu zamiast tropikalnym upałów mam w kabinie mroźną świeżość. zauwazylem ze jak leci zimne powietrze i kopne w tunel srodkowy od strony kierowcy to zaczyna leciec gorace powietrze czy to ta klapka ?
a jak ciagłes od góry za linke od regulacji to nic sie niezmieniało,był opór?jak by niepatrzec tunel cały wek kiedys go wyciągałem jak CA robilem.poodkrecaj pólki z kazdej strony pod mieszkiem sa sruby zapewne tez.ale ja bym sie polozyl z latarka gdzie pedaly i pozerkal tam od dolu.w fordzie galaxy zmienialem ta linke namordowalem sie ale calej konsoli tam niodkrecalem tylko gdzie lewarek biegów.w golfinie zapewne podobnie.