Wymieniam zawieszenie w golfie 4 jakie firmy polecacie....

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Yaro1981
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Yaro1981 » sob wrz 12, 2009 08:34

Krzyziu to był tylko przykład róznie dobrze możesz wziasc 90% z porównaniem do 13% to chyba od razu widac ze cos jest nie tak

[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]

Czarny87
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Czarny87 » sob wrz 12, 2009 16:17

nom nieiwem, tyko on to mowił juzpomasyznieoagoelm ale jak aptrzyłem to raz było 68 araz 89 tylko nie znam siena tych procentach:(

[ Dodano: 13 Wrz 2009 09:10 ]
hej:D::D powowli sieklaruje sprawa otuż pare opini jest ze mam jakas poduszke stłuoczna co łacyz powozie i trzyma silnik ( czy cos atakiego, sorki za nie widze nie robiłem nigdy tego to nieiwem).......... mogli bysci mi powiedziec ile kosztuje wymina cześć i czy to co powaaznego czy nie?

Awatar użytkownika
Kill3ill
TestfarheR
TestfarheR
Kontakt:

Post autor: Kill3ill » pn wrz 14, 2009 15:30

Czarny87 pisze:nom nieiwem, tyko on to mowił juzpomasyznieoagoelm ale jak aptrzyłem to raz było 68 araz 89 tylko nie znam siena tych procentach:(

[ Dodano: 13 Wrz 2009 09:10 ]
hej:D::D powowli sieklaruje sprawa otuż pare opini jest ze mam jakas poduszke stłuoczna co łacyz powozie i trzyma silnik ( czy cos atakiego, sorki za nie widze nie robiłem nigdy tego to nieiwem).......... mogli bysci mi powiedziec ile kosztuje wymina cześć i czy to co powaaznego czy nie?
Po przeczytaniu posta az mnie oczy bola.
Po 1
Prosze popraw pisownie, bo ciezko sie czyta i domysla "o co chodzi"
Po 2
Diagnosta u ktorego byles delikatnie mowiac, chyba Cie wydymal. Wniosek amory ktore maja 19% sa OK :panna: Moze sie i nie znam, ale pracuje jako mechanik w serwisie i sa ponizej normy
Po 3
Poduszka moze byc zerwana, ale nie stluczona. Do tego nie wiem o czym mowisz poduszka laczaca silnik z podwoziem :?: jak dla mnie jakas nowosc...

Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
Obrazek

Czarny87
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Czarny87 » pn wrz 14, 2009 17:53

ok, raczej poduszka zerwana... to jak to jest z tymi amortyzatorami jakon mi powiedział 13% to co to jest jak gdyby minus czyli mam 87% amortyzacji czy co bo nie wiem jak to sie liczy/okresla i napiszscie mi ajki zakres był by dobry nom raczej jak najwiecej tym najlepiej ale do ilu mozna maksymalnie

Awatar użytkownika
KriSSo
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: KriSSo » pn wrz 14, 2009 18:23

Czarny87 pisze:to jak to jest z tymi amortyzatorami jakon mi powiedział 13% to co to jest jak gdyby minus czyli mam 87% amortyzacji czy co
Masz 13%, a powinieneś mieć 70, 80, 90. Jeśli masz 13% to są do śmieci, ale skoro stwierdził, że są dobre, to albo nie wie co mówi, albo pomiar, który wykonał jest nieporozumieniem. Było to już napisane wcześniej - jedź w inne miejsce i zleć ponowny pomiar. Tym czasem drążysz dalej temat niepotrzebnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zawieszenia”