Wymieniam zawieszenie w golfie 4 jakie firmy polecacie....
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
nom nieiwem, tyko on to mowił juzpomasyznieoagoelm ale jak aptrzyłem to raz było 68 araz 89 tylko nie znam siena tych procentach:(
[ Dodano: 13 Wrz 2009 09:10 ]
hej:D::D powowli sieklaruje sprawa otuż pare opini jest ze mam jakas poduszke stłuoczna co łacyz powozie i trzyma silnik ( czy cos atakiego, sorki za nie widze nie robiłem nigdy tego to nieiwem).......... mogli bysci mi powiedziec ile kosztuje wymina cześć i czy to co powaaznego czy nie?
hej:D::D powowli sieklaruje sprawa otuż pare opini jest ze mam jakas poduszke stłuoczna co łacyz powozie i trzyma silnik ( czy cos atakiego, sorki za nie widze nie robiłem nigdy tego to nieiwem).......... mogli bysci mi powiedziec ile kosztuje wymina cześć i czy to co powaaznego czy nie?
Po przeczytaniu posta az mnie oczy bola.Czarny87 pisze:nom nieiwem, tyko on to mowił juzpomasyznieoagoelm ale jak aptrzyłem to raz było 68 araz 89 tylko nie znam siena tych procentach:(
Po 1
Prosze popraw pisownie, bo ciezko sie czyta i domysla "o co chodzi"
Po 2
Diagnosta u ktorego byles delikatnie mowiac, chyba Cie wydymal. Wniosek amory ktore maja 19% sa OK Moze sie i nie znam, ale pracuje jako mechanik w serwisie i sa ponizej normy
Po 3
Poduszka moze byc zerwana, ale nie stluczona. Do tego nie wiem o czym mowisz poduszka laczaca silnik z podwoziem jak dla mnie jakas nowosc...
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
ok, raczej poduszka zerwana... to jak to jest z tymi amortyzatorami jakon mi powiedział 13% to co to jest jak gdyby minus czyli mam 87% amortyzacji czy co bo nie wiem jak to sie liczy/okresla i napiszscie mi ajki zakres był by dobry nom raczej jak najwiecej tym najlepiej ale do ilu mozna maksymalnie
Masz 13%, a powinieneś mieć 70, 80, 90. Jeśli masz 13% to są do śmieci, ale skoro stwierdził, że są dobre, to albo nie wie co mówi, albo pomiar, który wykonał jest nieporozumieniem. Było to już napisane wcześniej - jedź w inne miejsce i zleć ponowny pomiar. Tym czasem drążysz dalej temat niepotrzebnie.Czarny87 pisze:to jak to jest z tymi amortyzatorami jakon mi powiedział 13% to co to jest jak gdyby minus czyli mam 87% amortyzacji czy co