Golf R oficjalnie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hehe półośki by mu się poukręcałyEngelbert pisze:Gdzieś na onecie (w artykule) czytałem, że do końca nie wiadomo było, czy nie będzie przez przypadek tylko przednionapędowy. Ale to byłaby zbrodnia, tyle "koniów" na jednej osi
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości co rodzaju do napędu
i co do ceny
szczegółowe dane co do standardu i opcji są ciekawą lekturą
drogi smakołyk się robi jakby ktoś nie wierzył własnym oczom i nie dowiedział ile to kosztuje
i co do ceny
szczegółowe dane co do standardu i opcji są ciekawą lekturą
drogi smakołyk się robi jakby ktoś nie wierzył własnym oczom i nie dowiedział ile to kosztuje
Ostatnio zmieniony wt wrz 22, 2009 17:16 przez AdiGTI, łącznie zmieniany 7 razy.
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jakoś Focus RS z przednio osią sobie radziEngelbert pisze:Gdzieś na onecie (w artykule) czytałem, że do końca nie wiadomo było, czy nie będzie przez przypadek tylko przednionapędowy. Ale to byłaby zbrodnia, tyle "koniów" na jednej osi
Ale środek, a szczególnie fotele wcale nie zachwycają...
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 14:00 przez Rapix, łącznie zmieniany 1 raz.
Baaaardzo mnie zdziwiło, że fotele są z GTI, bo R zawsze miało konkretne kubły, MK5 R32 miało piękne kubły, podobne lub takie same jak np.Audi RS4. MK4 R32 Miało kubły Koenig, a tutaj MK6 R ma fotele z GTI.
Wiadomo coś już o Golfie R25 lub R45 z mocą 390KM?????
Wiadomo coś już o Golfie R25 lub R45 z mocą 390KM?????
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 16:28 przez Xabingo, łącznie zmieniany 1 raz.