moze jak sie sprezeTo_mas pisze:Piecia55a dasz radę machać tak szybko ręką jak maszyna do polerowania ? a na pytanie sam sobie odp
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
moze jak sie sprezeTo_mas pisze:Piecia55a dasz radę machać tak szybko ręką jak maszyna do polerowania ? a na pytanie sam sobie odp
nie da sie jednoznacznie powiedzieć czy to cos daZ.Y.G.A pisze:Czy polerka cos pomoże? jesli chodzi o sprzet tego typu to mam odpowiednio wyposarzony garaz tylko chciałbym sie dowiedziec jakich koncówek uzywac i jaka pasta i czy to pomoże.
Niestety nie pomoze, woskiem koloryzujacym nawet jak bys probowal to zawsze bedzie widac... malowanie rozwiaze problem.Z.Y.G.A pisze:Witam! Mam taki problem mianowicie miałem zagiete dzwi, załatwiłem sobie takie dzwi w kolorze praktycznie za friko i problem jest w tym że te ktore dokupilem sa w ciemniejszym kolorze, zauwazylem ze moj golf byl malowny i zostal dobrany zly odcien lakieru, dzwi sie bardzo odrozniaja od reszty elementow. Czy polerka cos pomoże? jesli chodzi o sprzet tego typu to mam odpowiednio wyposarzony garaz tylko chciałbym sie dowiedziec jakich koncówek uzywac i jaka pasta i czy to pomoże. Kolor golfika zielona butelka
może po postu była lakierowana a pozostała część samochodu wyblakła (jak to czerwony)3rrol pisze:jak widac klapa wyglada jakby byla w ogole w innym kolorze ;/
poczytaj 2 lub 3 strony do tyłu tam masz jak na dłoni czego używać maszynowo a czego ręczniezastanawialem sie nad tym aby zetrzec troche lakieru jakas twarda pasta, pozniej po umyciu jakas miekka pasta wypolerowac i nablyszczyc.
tylko jakich past urzyc??
Tylko że ten nr lakieru co mam na wlepie w bagażniku rożni sie od tego co mam na golfieTo_mas pisze:nie da sie jednoznacznie powiedzieć czy to cos daZ.Y.G.A pisze:Czy polerka cos pomoże? jesli chodzi o sprzet tego typu to mam odpowiednio wyposarzony garaz tylko chciałbym sie dowiedziec jakich koncówek uzywac i jaka pasta i czy to pomoże.
Jak są ciemniejsze a twój lakier na aucie zadbany to nie licz na żaden efekt....
co do tego ze auto malowane i odcień zły - kiedy wy sie ludzie nauczycie ze jednego koloru jest kilka odcieni ??
z tym innym kolorem to jest taka nauczka dla cwanych którzy kombinują nie potrzebnie i nie chcą dać zarobić lakiernikowi :green_fuck:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości