czy hamulce mogą sie same zapowietrzyć ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy hamulce mogą sie same zapowietrzyć ???
czy hamulce mogą się same zapowietrzyć ??? Pytam dlatego bo mam taki obiaw jak bym miał zapowietrzone hamulce a stało to się po awaryjnym hamowaniu ze 150k/h
opisze jak trzymam nogę na hamulcu przy włączonym silniku /naciskam z całej siły/ pedał wpada mi powoli prawie do podłogi dodam ze poziom płynu mam bez zmian i przy naciskaniu nie przybywa..
[ Dodano: 19 Wrz 2009 17:41 ]
dodam jeszcze ze auto normalnie hamuje
opisze jak trzymam nogę na hamulcu przy włączonym silniku /naciskam z całej siły/ pedał wpada mi powoli prawie do podłogi dodam ze poziom płynu mam bez zmian i przy naciskaniu nie przybywa..
[ Dodano: 19 Wrz 2009 17:41 ]
dodam jeszcze ze auto normalnie hamuje
Ostatnio zmieniony sob wrz 19, 2009 17:40 przez kosynier, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
- VW GOLF III 1.8
- Nowicjusz
- Kontakt:
- tomatol
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Sam sobie nie zaprzeczam jeśli rzeczywiście płyn jest już stary to przy wymianie na nowy odpowietrzenie jest obowiązkowe.edzio pisze: sam sobie zaprzeczasz,z tym zapowietrzaniem
[ Dodano: 20 Wrz 2009 15:41 ]
edzio, to jest logiczne jeśli w układzie jest powietrze to jakoś musiało się dostać (nieszczelność)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 20, 2009 15:42 przez tomatol, łącznie zmieniany 1 raz.