Deska od Seata Ibizy 2004 w golfie 2 by KamilW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Jeszcze raz dzieki ci wielkie za pomoc w zamieszczeniu plikow. Ciesze sie ze ci sie podoba. Ogolnie montaz trwa do dzisiaj od wakacji bo jak widzisz duzo jeszcze trzeba zrobic. Ale jesli deska jest kompletna to montaz trwa 2-3 dni. Ja ja montowalem tydzien bo musialem eksperymentowac. Jesli byloby zainteresowanie moglbym zrobic porade jak takie cos zamontowac w golfie 2. Jeszcze raz dzieki. Mam prosbe. Moglbys wejsc na gadu i wytlumaczyc mi jak zamiesciles te zdjecia?? Wyslalem ci wiadomosc. Dzieki
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 14:43 ]
Tylko ze nie bylo przy desce nawiewu. Ale mam klime wiec bede myslal nad elektroniczna regulacja temperatury. Co do kiery to nie mam kasy na razie bo robie zabudowe bagaznika. Pozdro
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 16:31 ]
Mam prosbe do odwiedzajacych. Nie wiem czy widoczne sa zdjecia bo niektorym sie nie wyswietlaja. Mam prosbe. Piszcie prosze czy zdjecia sa widoczne. Dzieki
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 14:43 ]
Tylko ze nie bylo przy desce nawiewu. Ale mam klime wiec bede myslal nad elektroniczna regulacja temperatury. Co do kiery to nie mam kasy na razie bo robie zabudowe bagaznika. Pozdro
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 16:31 ]
Mam prosbe do odwiedzajacych. Nie wiem czy widoczne sa zdjecia bo niektorym sie nie wyswietlaja. Mam prosbe. Piszcie prosze czy zdjecia sa widoczne. Dzieki
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Widze ze wszystkim sie podoba moja kierownica Jak bedzie kasa to sie za czyms poogladam. Na razie mam pilniejsze wydatki: dokonczenie zabudowy bagaznika, przerobka gaznika, obszycie tapicerki skora, nie wiadomo w co rece wlozyc. A fotel polecam wszystkim co nie lubia latac po kabinie. Wbrew obiegowym opinia jest bardzo wygodny, tylko trzeba sie przyzwyczaic do wsiadania. Pozdrawiam.
Te będą się wyświetlać na 100%KamilW pisze:Mam prosbe do odwiedzajacych. Nie wiem czy widoczne sa zdjecia bo niektorym sie nie wyswietlaja. Mam prosbe. Piszcie prosze czy zdjecia sa widoczne. Dzieki
Czym chcesz zastąpić dziurę po poduszce? Masz może jakieś nocne zdjęcia, chodzi mi głównie o to jak się ona podświetla
FORD
Fix Or Repair Daily
Fix Or Repair Daily
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Dzieki za informacje o wyswietlaniu. Ciesze sie ze zdjecia w koncu sa widoczne. Postaram sie jak najszybciej zamiescic widok nocny deski (cala podswietlana na czerwono) i efekty mojej zabawy w tapicera. A co do skory to obecnie jest zastosowany taki najtanszy skay tapicerski po 8 zl za m2. Wolalem sie nie uczyc na niczym drozszym. A w planie tak jak pisalem jest czarna ekoskora. A co do dziury w desce to jest juz zrobiona i czeka na montaz taka niewielka poleczka.