Norwegia
Moderator: Fiona
panowie... jest ktoś z forum teraz w Oslo lub w okolicach.. bo browarek mozna by było sie napic
jak cos to komórka ... 41184122
Ostatnio zmieniony sob wrz 26, 2009 15:05 przez LyszyK, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie... jest ktoś z forum teraz w Oslo lub w okolicach.. bo browarek mozna by było sie napic
pozdrawiamy
pozdrawiamy
Ostatnio zmieniony ndz sty 31, 2010 22:08 przez LyszyK, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym był to z chęcią ale jak już to dopiero latem bo wtedy może będę a póki co to się w Polsce cokolwiek pracuje.
A z tym spotkaniem na piwo to nie tak łatwo bo z kolegą promader mieliśmy się w zeszłe lato zgadać ale jak robota się zaczęła to na niewiele był czas.
A z tym spotkaniem na piwo to nie tak łatwo bo z kolegą promader mieliśmy się w zeszłe lato zgadać ale jak robota się zaczęła to na niewiele był czas.
Always Look On The Bright Side Of Life
no ale w to lato Blase, nie ma bata musimy się zgadać na jakiś browarek i sesyjkę golfików,a jak kolega LyszyK, jeszcze będzie to już całkiem elegancko
p.s. przy okazji zapodam fotke z małej sesji z kolegą w Hamar
p.s. przy okazji zapodam fotke z małej sesji z kolegą w Hamar
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2010 18:40 przez promader, łącznie zmieniany 2 razy.
czerwone jest szybsze...! mój BYŁY karaVWanik:) viewtopic.php?p=2452282#2452282
kolejny karawan...viewtopic.php?f=91&t=442626
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
po angielsku bez problemu na shelu(nie każdym) mają lpg ale lepiej mieć swoją końcówkę bo nie zawsze mają na stacjach.
Norwegia
Norwegia jest bardzo ładna, warto sie do niej przejechać. miałem okazje teraz ostatnio we wakacje jechałem do pięknego mista Alesund ( bardzo dużo miejsc wartych zobaczenia w okolicach tego miasteczka)
Golfikiem łącznie nalatałem prawie 6 tyś km, za rok planuje pojechać za kolo podbiegunowe żeby słońce niezachodziło... a może jak sie uda to nord kapp.. Warto
Golfikiem łącznie nalatałem prawie 6 tyś km, za rok planuje pojechać za kolo podbiegunowe żeby słońce niezachodziło... a może jak sie uda to nord kapp.. Warto
Jeżdżę też VW Sharan 1.9TDI PD 130KM ASZ rocznik 2005
Norwegia
hehe, niby Norwegia to duży kraj, ja tam już jeżdżę od 5 lat i jak na razie widzę, że wszyscy rajcują się tymi samymi miejscami i widokami Niestety ja już się wypaliłem i dla mnie te widoki są normalne i nie wzbudzają we mnie emocji. Oczywiście do tego kraju dalej mam zamiar pojechać, bo fajne pieniążki można zarobić i pozytywni ludzie tam mieszkają, nie doświadczy się tam zawistnych i nieprzyjemnych ludzi, no może na południu Norwegii i w okolicach E6, bo niestety Tam jest wysyp Polaków, a i wiadomo, ze większość polaków to chamskie buraki które mają wszystkie zasady w dupie i innych też. Przez co nasza nacja nie jest tam mile widziana . Mam nadzieje, ze przynajmniej ludzie którzy tu się wypowiadają to tworzą dobrą markę naszego społeczeństwa
Norwegia
a ja wlaśnie wróciłem z Norwegii ( taki mały trip Szwecja(Stockholm)>Finlandia>Norwegia(Nordkapp)>Finlandia(triple boadrer point)>Norwegia(aż do Mo I Rana)>Szwecja(Stockholm)
Powiem tak tego sie nie da opisać to trzeba zobaczyc
Ceny jedzenia zwalaja z nog zwlaszcza miesa etc - ale chleb w miare w normalnych cenach
Paliwko Diesel po ok 14 NOK benzyna podobnie ogólnie ponad 5,5tys km w 5 dni ale było warto zobaczyć to wszystko
Powiem tak tego sie nie da opisać to trzeba zobaczyc
Ceny jedzenia zwalaja z nog zwlaszcza miesa etc - ale chleb w miare w normalnych cenach
Paliwko Diesel po ok 14 NOK benzyna podobnie ogólnie ponad 5,5tys km w 5 dni ale było warto zobaczyć to wszystko
...my point of view should be illegal...
Norwegia
Ja jadę znowu do NOR 20 sierpnia. Będę gdzieś do końca września. Co prawda będę w robocie ale jak znalazłby się jakiś wolny dzień to pewnie gdzieś się pojedzie choćby niedaleko, ale żeby coś zobaczyć znowu.
A jak ktoś chętny w okolicy Lillehammer to można się na jakieś pepsi umówić - choć nie wiem jak będę z czasem stał.
A jak ktoś chętny w okolicy Lillehammer to można się na jakieś pepsi umówić - choć nie wiem jak będę z czasem stał.
Always Look On The Bright Side Of Life
Norwegia
heja ja tez jestem jeszcze 6 dni tylko co prawda ale mozna cos rozkminic:)daj znac jak cos
Norwegia